Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Roxana Romcea și Tudor Magda, MISS și MISTER Boboc 2016 la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

IMG_5257Roxana Romcea și Tudor Magda au câștigat titlurile de Miss și Mister UAB 2016. Cinci perechi de proaspăt absolvenți de liceu au urcat, miercuri seara, pe scena Casei de Cultură a Studenților, la Balul Bobocilor de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, pentru a demonstra că popularitatea din anii de liceu nu a fost o întâmplare.

Tema evenimentului din acest an a fost „Întâlnire de gradul Basm”. Plecând de la aceasta, bobocii au trecut prin patru probe, printre care cea de aptitudini, de dans și proba de „foc”.

Roxana Romcea și Tudor Magda au câștigat titlurile de Miss și Mister UAB 2016, în timp ce Larisa Socaciu și Alin Marc au fost desemnați Miss și Mister popularitate.

Echipele participante au fost următoarele:

  1. Roxana Romcea și Darius Creța
  2. Mihaela Ciocan și Florin Botezan
  3. Roxana Prunean și Tudor Magda
  4. Larisa Socaciu și Denis Dinu
  5. Camelia Tomuş și Alin Marc

Citește și Cinci echipe în lupta pentru titlul de Miss și Mister Boboc, la Universitatea „1 Decembrie 1819” Alba Iulia. Cine sunt participanții

După terminarea balului, petrecerea s-a mutat într-un bar de la Casa de Cultură a Sindicatelor unde sunt așteptați și băieții de la Backstage boys, o trupă de teatru de improvizație.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax