Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: School Party de 1 Iunie la Alba Iulia. Copiii şi profesorii au sărbătorit Zilele Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu”

Publicat

IMG_0250 Muzică, dans, jocuri distractive, spectacol de animaţie, masă festivă şi surprize i-au aşteptat pe elevii de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia, miercuri, de 1 Iunie, cu ocazia Zilelor Şcolii.

A fost petrecere dedicată elevilor şcolii, care au fost sărbătoriţi cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, la Restaurantul Mercur din Alba Iulia. Evenimentul School Party s-a aflat la a treia ediţie, fiind totodată şi un bun prilej de petrecere a timpului liber, de socializare, dar şi de distracţie.

Programul Zilelor Şcolii „Avram Iancu” din Alba Iulia va continua joi, 2 iunie, de la ora 17.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, cu Gala performerilor urmat de spectacolul „Star pentru o zi”. În cadrul Galei performerilor vor fi premiaţi elevii care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele și concursurile şcolare desfăşurate în acest an şcolar.

Ziua de vineri, 3 iunie, este dedicată patronului spiritual al şcolii, Avram Iancu. Astfel, începând cu ora 12.00, se va desfășura cea de-a șasea ediție a Simpozionului Național „Avram Iancu-model şi inspiraţie, care cuprinde două secţiuni distincte, secţiunea de comunicări ştiinţifice pentru profesori cu temele: Dascălul – promotor al schimbării în societate şi Atitudine si responsabilitate în societatea de astăzi, respectiv secţiunea de dezbateri pentru elevi pe baza temelor: Decenţă şi indecenţă în conduita elevilor şi Responsabilitate şi implicare în şcoală şi societate. La această ediţie şi-au anunţat participarea elevi şi dascăli din judeţele: Alba, Timiş, Maramureş.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax