Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Seară magică la Alba Mall. Concert de colinde în cinstea echipajelor SMURD și UPU Alba

Publicat


IMG_7621Seara de sâmbătă a fost una magică pentru cei care s-au aflat la Alba Mall. Timp de o oră și jumătate, centrul comercial a răsunat de colinde cântate într-un mare fel de trei coruri invitate la un eveniment caritabil organizat de Rotary  Alba Iulia în, cinstea echipajului SMURD Alba. Corul de copii Theotokos,  Corala Armonia din Baia Mare și Ansamblul Doina Mureșului din Ciugud, au oferit un spectacol muzical care i-a introdus pe cei prezenți în spiritul Crăciunului.

Echipajul SMURD și UPU Alba Iulia a primit un dar de Crăciun pentru eroismul de care dau dovadă zi de zi și pentru munca pe care o depun pentru a salva viețile oamenilor.

„De mai mulți ani clubul nostru se implică în acțiuni caritabile, iar de patru ani de când a fost înființat SMURD și echipajul de terapie intensivă, realizăm aceste seri de colinde, tocmai în scopul sprijinirii Unității de Primiri Urgențe, acești oameni deosebiți care zilnic se confruntă cu viața și cu moarte și care de multe ori fac în așa fel încât unii dintre semenii noștri, mai necăjiți în suferință, să rămână printre noi. Dorim ca prin acțiunea din această seară și nu numai, ca acești oameni de la SMURD, de la Urgență, să simtă că dumneavoastră sunteți aproape de ei”  a declarat directorul UPU și președintele Rotary Alba Iulia, Aurel Crișan, la începutul evenimentului.

Seara a fost una deosebită cu colinde și multă emoție. Cei care au dorit să se implice financiar în această acțiune au putut cumpăra câte o câte o cană cu bomboane de brad la 10 lei bucata.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax