Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Semifinala Miss și Mister YouthBank, o noapte de spectacol pe gustul elevilor. Vezi liceele calificate în finală

Publicat

Opt licee din Alba Iulia și-au dat concursul vineri seară pe scena Clubului Stage în cadrul semifinalei Miss și Mister YouthBank. Patru din cele opt licee intrate în competiție au făcut pasul spre marea finală a concursului. Evenimentul a strâns în club peste 500 de tineri care au înfierbântat și mai tare atmosfera creată de MC Kotto.

Colegiul Economic ”Dionisie Pop-Marțian”,  Colegiul Național ”Horea Cloșca și Crișan”, Colegiul Liceal Militar ”Mihai Viteazu” și Liceul de Muzică și Arte Plastice s-au calificat în finala ce va avea loc la începutul lunii martie. Chiar dacă toate cele opt perechi s-au descurcat de minune, liceenii selectați au demonstrat juriului că merită să facă pasul spre ultimul act al întrecerii.

Patru probe, atât au avut de trecut concurenții pentru titlul de Miss și Mister YouthBank. A fost vorba de proba de prezentare, dans, cultură generală și proba de aptitudini. La probele de aptitudini au reușit să impresioneze la capitolul impresie artistică elevii de la Colegiul Liceal Militar ”Mihai Viteazul”. Dacă băiatul a cântat alături de o colegă melodia lui Andrea Bocelli ”Vivo per lei”, perechea lui a dansat spectaculos, în aplauzele celor prezenți.

Evenimentul a fost organizat de Fundația Comunitară Alba, prin programul YouthBank, iar banii strânși din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru finanțarea proiectelor ce urmează să fie depuse de liceeni în campania de finanțare.

Vă prezentăm mai jos o galerie foto-video de la evenimentul din Club Stage:

Foto: Cătălin Crăciun

Video: Cosmin Nistor




Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax