Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Situații ratate, de prin județ adunate! Umor involuntar și fotografii amuzante ”made in Alba”

Publicat

3cc33773c20eb24344837bdd369545fa O macara răsturnată peste o biserică din centrul orașului, meniul unei pensiuni din Munții Apuseni, tradus aproape sigur de profesorul de engleză al lui Ion Iliescu, o bicicletă uitată pe un stâlp la marginea celui mai aglomerat bulevared din Alba Iulia, pasiunea extremă pentru televiziune a unor locuitori din Cugir sau un alt mod de a privi unele statui din Cetatea Alba Carolina sunt numai câteva fețe ale unei realități locale pline de umor, pe care te invităm să o ”îmbunătățești” alături de noi.

Dacă ai surprins și tu imagini care te-au amuzat, fotografii nebune, sau, și mai bine, erai în locul potrivit, la momentul potrivit, cu telefonul pus pe înregistrare video, te invităm să ne trimiți munca ta. Asta dacă vrei să o vadă și alții. Până atunci, un prim calup de imagini „made in Alba”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax