|

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Alba Iulia, ferma animalelor. Caii și porcii se plimbă liberi pe străzile principale din oraș

collageanSâmbătă, cei care s-au plimbat prin municipiul Alba Iulia au putut să jure că au nimerit într-un sat. Titlurile de „Cealaltă Capitală” sau Alba Iulia „Smart City” și-au pierdut înțelesul, după ce mai mulți cai și porci au ieșit la plimbare, pe străzile principale din oraș. 

 

Nu este pentru prima dată când pe străzile din Alba Iulia se plimbă nestingherite animale domestice. Nu de puține ori, din peisajul urban au făcut parte caii care pășteau liniștiți pe spațiile verzi din Cetate și porcii care grohăiau printre blocuri sau încurcau circulația pe străzile principale.

Sâmbătă, cititorii Alba24 au surprins, în giratoriul aflat la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu cu Henri Coandă, trei cai „frumoși” care circulau (am putea spune, regulamentar), printre mașinile aflate în trafic. Într-o altă zonă a orașului, doi porci încurcau circulația autovehiculelor, în zona giratoriului aflat la intersecția dintre Bulevardul Republicii și strada Gheorghe Șincai.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: http://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=601573avatar Publicat de pe 7 octombrie 2017
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI