Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Alba Iulia, ferma animalelor. Caii și porcii se plimbă liberi pe străzile principale din oraș

Publicat

collagean Sâmbătă, cei care s-au plimbat prin municipiul Alba Iulia au putut să jure că au nimerit într-un sat. Titlurile de „Cealaltă Capitală” sau Alba Iulia „Smart City” și-au pierdut înțelesul, după ce mai mulți cai și porci au ieșit la plimbare, pe străzile principale din oraș. 

 

Nu este pentru prima dată când pe străzile din Alba Iulia se plimbă nestingherite animale domestice. Nu de puține ori, din peisajul urban au făcut parte caii care pășteau liniștiți pe spațiile verzi din Cetate și porcii care grohăiau printre blocuri sau încurcau circulația pe străzile principale.

Sâmbătă, cititorii Alba24 au surprins, în giratoriul aflat la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu cu Henri Coandă, trei cai „frumoși” care circulau (am putea spune, regulamentar), printre mașinile aflate în trafic. Într-o altă zonă a orașului, doi porci încurcau circulația autovehiculelor, în zona giratoriului aflat la intersecția dintre Bulevardul Republicii și strada Gheorghe Șincai.

YouTube video

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax