Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Filmați în timp ce aruncau deșeuri și moloz pe Valea Gălzii, la intrare în Benic

Publicat

17629895_1514827481893185_7166645212321599653_n Imagini revoltătoare au fost surprinse sâmbătă, 1 aprilie, pe Valea Gălzii, la intrare în Benic. Un cititor Alba24 a surprins cum dintr-o autoutilitară se aruncau deșeuri și moloz, direct pe malul apei.

„Valea Gălzii a devenit halda de gunoi. Autoritățile nu au de gând să facă nimic”, a transmis cititorul Alba24.

Pe imaginile surprinse de acesta se poate observa cum dintr-o autoutilitară înmatriculată în județul Alba se aruncau deșeuri, crengi și moloz, direct pe malul apei.

„E numai balastru” spune unul dintre cei prinși în flagrant. O altă persoană aflată în apropierea autoutilitarei a fost surprinsă în timp ce fugea pe malul apei, departe de camera de filmat.

Din păcate, zona pare să fi devenit un adevărat spațiu de depozitare al deșeurilor. Pe câmp sau pe malul apei, cei care confundă natura cu o haldă de gunoi aruncă de la moloz provenit din construcții, la crengi sau alte resturi menajere.

YouTube video

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Betmen

    duminică, 02.04.2017 at 09:43

    amenda maxima pentru cine tapa ori ce mizerie langa surse de ape ! ne omoara dobitoti ca ei , o sa bem doar cancer curand din cauza la uni ca ei !

  2. A.D.

    duminică, 02.04.2017 at 11:21

    AB05MRN
    Pentru ca stirea asta sa aiba vreo importanta trebuie sa ne tineti la curent pe noi , pe cititori cu masurile care se vor lua impotriva lor. ce-i drept marile firme de constructii din Alba arunca moloz cu autobasculantele (vezi malul Ampoiului intr Sar di Micesti)…dar eu ma multumesc daca primesc si taranusii astia o amenda echivalenta cu valoarea Fordului lor Tranzit :)))

  3. Mdda

    duminică, 02.04.2017 at 15:49

    AB05MRN avand in vedere ca masina apartine unui consilier din cadrul primariei Galda de Jos si plus ca este si om de afaceri, nu prea cred ca se va sesiza din oficiu cineva, mai ales cei care au aceasta competenta Garda de Mediu sau Politia sau chiar din cadrul primariei. Poate nu isi permite sa plateasca gunoiul menajer plus ca cei care au fost prinsi cu mata in sac, au fost trimisi de proprietarul masinii. Ideea este ca jupanul nu are frica de nimeni si de nimic. Chiar vreau sa vad ce se face impotriva acestui smecher de Benic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax