Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Nici munții nu se mai văd de praf, după ce trece o mașină, între Poiana Galdei și Tecșești

Publicat

drum tecsesti praf Modul în care a fost reparat drumul dintre Poiana Galdei şi Tecşeşti îi nemulțumește pe locuitorii din zonă. Potrivit unui cititor Alba24, porțiunea de drum a fost „îndreptată” cu buldozerul și cilindrul compactor, însă acest lucru nu a făcut decât să aducă „praf în ochi” celor care locuiesc în zonă.

„Drumul rău din satul Tecșești, comuna Întregalde, s-a reparat, oarecum, cu lama și cilindrul. Neasfaltat, drumul e doar praf în ochi pentru locuitorii comunei, care atunci când trec cu mașinile împrăștie praf prin curțile și grădinile lor, fiind nevoiți să țină permanent geamurile și ușile închise”, a transmis cititorul Alba24.

YouTube video

„Nici valea nici munții nu se mai văd de praf când trece o mașină. Bătaie de joc. Păcat de peisajul minunat și de turiștii care vizitează această mirifică zonă montană”, a spus un localnic.

Potriviti cititorului Alba24, măsurile luate de autorități pentru „nivelarea” drumului nu sunt de durată, iar după ploi, gropile apar din nou.

Citește și FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Cum se circulă pe drumul dintre Poiana Galdei şi Tecşeşti. „Este dezastru…”

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax