|

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Trafic îngreunat, joi dimineața, pe DN1, în Lancrăm. Lucrări de reparații la un canal surpat

collagelaTraficul rutier pe Drumul Național 1, în localitatea Lancrăm, a fost îngreunat joi dimineața, ca urmare a unor lucrări de reparații la un canal. Acesta s-ar fi surpat în noaptea de miercuri spre joi, lăsând în asfalt o gaură de câțiva centimetri. 

Un cititor Alba24 a surprins echipa de muncitori care lucrau pentru repararea canalului, dar și coloana de mașini formată. Lucrările au loc pe sensul de mers Alba Iulia – Sebeș, iar traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe o bandă.

Potrivit primarului municipiului Sebeș, Dorin Nistor, în zona respectivă se execută lucrări de reparații la un canal care s-a surpat noaptea trecută și a lăsat o gaură în asfalt. Primarul a mai precizat, pentru Alba24, că toate canalele din zona Lancrăm urmează să fie refăcute.

În jurul orei 11:30, capacul de canal a fost reparat iar circulația s-a reluat. Asfaltul ar urma să fie turnat în noaptea de joi.

După lucrările de asfaltare a drumului, executate de Hidroconstrucția SA Sebeș, în cursul anului 2014, capacele de la gurile de canalizare au rămas la o diferenţă de nivel. Problemele au fost semnalate încă din 2015 de către șoferi dar și de către locuitorii din zonă. Aceștia din urmă spuneau că în momentul în care treceau mașini de mare tonaj, pe lângă zgomotul creat, din cauza vibrațiilor, au început să le fie afectate și casele.

Citește și FOTO-VIDEO: Lucrări de mântuială pe drumul principal din Lancrăm. Capacele canalelor lăsate la 5 cm sub nivelul asfaltului

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: http://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=600681avatar Publicat de pe 5 octombrie 2017 şi actualizat pe 5 octombrie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI