Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Trafic îngreunat, joi dimineața, pe DN1, în Lancrăm. Lucrări de reparații la un canal surpat

Publicat

collagela Traficul rutier pe Drumul Național 1, în localitatea Lancrăm, a fost îngreunat joi dimineața, ca urmare a unor lucrări de reparații la un canal. Acesta s-ar fi surpat în noaptea de miercuri spre joi, lăsând în asfalt o gaură de câțiva centimetri. 

Un cititor Alba24 a surprins echipa de muncitori care lucrau pentru repararea canalului, dar și coloana de mașini formată. Lucrările au loc pe sensul de mers Alba Iulia – Sebeș, iar traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe o bandă.

Potrivit primarului municipiului Sebeș, Dorin Nistor, în zona respectivă se execută lucrări de reparații la un canal care s-a surpat noaptea trecută și a lăsat o gaură în asfalt. Primarul a mai precizat, pentru Alba24, că toate canalele din zona Lancrăm urmează să fie refăcute.

În jurul orei 11:30, capacul de canal a fost reparat iar circulația s-a reluat. Asfaltul ar urma să fie turnat în noaptea de joi.

YouTube video

După lucrările de asfaltare a drumului, executate de Hidroconstrucția SA Sebeș, în cursul anului 2014, capacele de la gurile de canalizare au rămas la o diferenţă de nivel. Problemele au fost semnalate încă din 2015 de către șoferi dar și de către locuitorii din zonă. Aceștia din urmă spuneau că în momentul în care treceau mașini de mare tonaj, pe lângă zgomotul creat, din cauza vibrațiilor, au început să le fie afectate și casele.

Citește și FOTO-VIDEO: Lucrări de mântuială pe drumul principal din Lancrăm. Capacele canalelor lăsate la 5 cm sub nivelul asfaltului

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax