Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO ȘTIREA TA: Ștrandul artezian din parcul Catedralei s-a redeschis! Canicula alungă polițiștii locali, dar adună copiii!

Publicat

la scaldat in fantana Sătui să mai aștepte finalizarea studiilor de fezabilitate ale Primăriei Alba Iulia, legate de amplasarea viitorului (sau fostului) ștrand municipal, mai mulți copii arși de soare s-au răcorit în fântâna arteziană aflată în parcul din fața Catedralei, noul Taj Mahal. În apa călduță și ușor murdară, copiii au sărit, s-au stropit și au strigat exact ca la ștrand.

Dacă zilele trecute își făcea curaj câte o chivuță – două, cu fuste colorate, acum piscina arteziană e mai animată: copiii au venit în număr mare. La căldurile care se anunță în zilele următoare, n-ar fi exclus să vină și mai mulți, oricum n-are cine îi opri. Și poate nici nu e normal să îi oprească. Dacă n-au ștrand… ce să facă? Nu au răbdare să aștepte ani întregi, să le treacă copilăria și să le crească mustață, până când orașul va avea din nou un ștrand public.

Primăria ar putea să fie cu adevărat smart și să recunoască de facto că fântâna arteziană este de fapt un ștrand și nimeni nu s-ar supăra dacă s-ar tăia chiar și bilete. Poate s-ar supăra totuși foștii gardieni publici, actualii polițiști comunitari, care, toropiți de căldură, cu caschetele pe spate, n-au chef de încă un obiectiv de supravegheat.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apocalipsa lui Rika

    joi, 03.08.2017 at 10:27

    pai nu sti is neamurile lui hava se scalda pe banii publici ca tot ei il si voteaza noh bine ma care nu stia ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax