Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Supărare mare la PNL Alba, după aflarea rezultatelor Exit-Poll. Mircea Hava: „Totdeauna unii pierd, alții câștigă”

Publicat

IMG_9498Dezamăgire și supărare se putea citi duminică seara, pe fețele liderilor PNL Alba, după aflarea rezultatelor Exit-Poll-ului de la ora 21.00, după închiderea urnelor de vot.

„Bucuria este pentru cei care au câștigat. Totdeauna unii pierd, alții câștigă. De la 41% am venit aici. Eu sunt foarte curios să aflu scorul pe care l-a făcut Transilvania. Sunt sigur că va fi un scor frumos. Nu cred că după 25 de ani mai merită țara asta să fie condusă de cei care aduc voturile din Teleorman, din zonele de sărăcie. Nu putem noi, cei din Transilvania, să ridicăm și să facem votul – vot”, a transmis, imediat după închiderea urnelor, Mircea Hava, preşedintele PNL Alba.

„Dezastrul nostru foarte mare este în București”

„Am început un dezastru la alegerile locale și am continuat cu un dezastru. Era de fapt o chestiune care cred că putea să urmeze (…). Cred că cea mai mare bucurie era ca dreapta să se fi unit și să fi scos ea 45-50%, cum ar fi putut să facă. Din păcate, în dreapta, orgoliile sunt fantastice. Să știți că nu caut scuze. Vă spuneam că lucrurile nu stau bine. Nu stau bine nici ca și campanie făcută. E a nu știu câta oară, e foarte greu să continui așa, să trudești, să faci treabă, să îți rupi oasele, să încerci să găsești resurse, soluții și pe urmă totul să de dărâme pentru că unii se duc și votează după ceea ce <căpătăm>. Eu zic că timpurile vor rezolva și această problemă”, a mai declarat Mircea Hava.

Primarul municipiului Alba Iulia a transmis duminică, la ora 21.00, că așteaptă să afle rezultatele pe județ și pe municipiu.

Acesta a mai ținut să sublinieze că demisiile nu rezolvă nimic.

„Să știți că demisiile nu rezolvă nimic. Demisiile rezolvă ceva când în locul celor care pleacă vin oameni care pot să facă ceva. Demisiile sunt niște chestiuni, niște lucruri pe care le folosesc oamenii lași și oamenii slabi. Ai pierdut, continuă. Trebuie să știi unde ai greșit, de ce ai greșit și dacă poți continuă”, a declarat Hava.

„Este rezultatul unei campanii așa cum ați văzut-o și ați simtit-o dumneavoastră. Așa se întâmplă când vrei să construiești ceva pentru cineva care nu-i trebuie. Cam așa ne-am condus și noi campania”, a mai explicat Hava.

Acesta a declarat că nu are încredere în Partidul Social Democrat deoarece „de foarte multe ori a guvernat și în afară de foarte multă <gargară> și măsuri populiste nu s-a întamplat nimic”.

„Din păcate, cei care muncesc și cei care au programe serioase pentru țară prind mai puțin. Asta este, poate o să învățăm și noi să spunem că dăm. Nu avem substanța de a spune ceva ce nu ai încrederea că pe urmă ai putea să faci”, a precizat Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. maya

    luni, 12.12.2016 at 21:17

    adevarat….un tip obosit desi….a stat mult

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax