Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: Sute de albaiulieni au sărbătorit Crăciunu´din 21” în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Cadouri de la Moș Crăciun, colinde și foc de tabără

Publicat

IMG_3850 Sute de albaiulieni s-au aflat în seara de duminică, 21 decembrie, în Piața Cetății din Alba Iulia, locul în care poveștile au prins viață. Cei mici au așteptat cu nerăbdare întâlnirea cu Moș Crăciun, care, împreună cu ajutoarele sale, au transmis mesaje de Crăciun și au împărțit peste 400 de cadouri. Adulții au putut asculta un concert de colinde susținut de un grup de colindători de la Jidvei, Alin Ignat și Antinia.

Cu mic cu mare, albaiulienii au răspuns invitației lansată de autoritățile locale, sărbătorind „Crăciunu’ din 21” în Piața Cetății din Alba Iulia, duminică, 21 decembrie, începând cu ora 16:30, cu colinde, foc de tabără, vin fiert sau ceai cald.

Citește și MESAJE de CRĂCIUN 2015. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

Un grup de colindători din Jidvei, urmați mai apoi de Alin Ignat și Antinia, au încălzit suflete celor prezenți cu colinde alese.

YouTube video

IMG_3863 Cei mai curajoși dintre aceștia s-au încălzit după câteva ture pe gheața patinuarului aflat în Piața Cetății, pentru ceilalți autoritățile pregătind un adevărat foc de tabără, ”străjuit” de patru bușteni care ardeau în mijloc.

La sfârșitul evenimentului, primarul Mircea Hava a premiat elevii olimpici din acest an, respectiv Andrei Precupescu – olimpic la limba germană, Mălina Roșca – olimpică la astronomie, Ana Zaharescu – olimpică la neogreacă, George Ileană – olimpic la șah și Mihnea Costache – olimpic la șah, fiecare dintre ei primind suma de 1.000 lei.

Pe lângă cadourile oferite de Moș Crăciun, autoritățile au transmis mesaje de Crăciun și au pregătit 300 de calendare mici și 1.000 de calendare mari, cu Alba Iulia, pentru anul 2015.

”Indiferent de cât au fost de cuminți, copii primesc fiecare câte ceva, fără să spună nici o poezie, nici o colindă, nimic. Astăzi este altceva, este o zi înaintea Crăciunului. Vă urez la toți multă sănătate și Sărbători Fericite!”, a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

Mini „Crăciunu’ din 21” a fost organizat de către Primăria din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax