Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Tânărul de 25 de ani din Blaj, acuzat că a violat o femeie la Sibiu, ARESTAT preventiv. Are antecedente penale

Publicat

daniel zapor blaj Tânărul de 25 de ani din Blaj, acuzat că a violat o femeie, acum o săptămână, pe malul Cibinului, în cartierul Ştrand din Sibiu, a fost arestat preventiv. Din primele detalii ale anchetei, acesta a supus-o pe victimă unor chinuri greu de imaginat. Este cunoscut Poliţiei, pentru are antecedente penale. A mai fost condamnat, anul trecut, pentru tâlhărie, de Judecătoria Luduş.

Daniel Zăpor a fost reţinut, marţi, de poliţiştii din Sibiu, fiind acuzat că a violat o femeie, în cartierul sibian Ştrand. Acesta ar fi lovit şi forţat-o pe tânăra de 25 de ani să întreţină relaţii sexuale, după ce a acostat-o pe stradă, în noaptea de 24 spre 25 iulie. A fost audiat de poliţiştii Biroului Investigații Criminale Sibiu, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, lipsire ilegală de libertate, respectiv tâlhărie calificată.

Potrivit IPJ Sibiu, în data de 25 iulie 2016, în jurul orei 4.20, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic de către Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Sibiu cu privire la faptul că, la această unitate, s-a prezentat o tânără care reclama că a fost victima unei infracțiuni comise cu violență, fiind agresată sexual. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii sibieni din cadrul structurilor de investigaţii criminale şi celei de criminalistică au confirmat fapta constând în aceea că, în cursul nopţii de 24 spre 25 iulie, în timp ce se afla pe strada Maramureşului din municipiul Sibiu, victima a fost acostată de un bărbat necunoscut care a lovit-o şi a forţat-o să întreţină raporturi sexuale. La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu s-a declanşat o amplă acţiune de identificare şi prindere a presupusului autor, cercetările vizând săvârşirea infracţiunilor de viol, lipsire ilegală de libertate și tâlhărie calificată.

Probele recoltate de cadrele medicale din cadrul UPU Sibiu au dat un rezultat pozitiv în expertiza specialiştilor Institutului Naţional de Criminalistică din cadrul Poliției Române Bucureşti, reușindu-se astfel, identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în judeţul Alba şi care locuieşte, fără forme legale, în municipiul Sibiu.

Întrucât cu privire la presupusul autor existau date și informații că obişnuieşte să călătorească interjudeţean la intervale scurte de timp, poliţiştii sibieni au efectuat verificări specifice în urma cărora, în mai puţin de 24 de ore, bănuitul a fost localizat pe raza municipiului Sibiu.

Marţi seara, tânărul a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Zăpor va sta după gratii 30 de zile, pe parcursul cercetărilor.

Agresorul se ascundea în casa în care locuia fără forme legale, împreună cu familia, pe strada 9 Mai, din municipiul Sibiu, scrie Tribuna.ro. Marţi, a fost ridicat de oamenii legii şi dus la audieri. Le-a spus anchetatorilor că nu şi-a dat seama ce face, pentru că era băut, însă surse judiciare spun că era pregătit pentru viol: avea asupra lui o pătură şi bandă adezivă.

Chinurile la care a supus-o pe tânăra de 25 de ani sunt greu de imaginat. A luat-o cu forţa de pe strada Malului şi a dus-o într-un tufiş, pa marginea râului Cibin, potrivit sursei citate. Acolo a a violat-o de la ora 23 până la 5 dimineaţa. Când fata leşina, agresorul o băga cu capul în Cibin. Pe marginea râului a lăsat-o dimineaţa şi, cu ultimele puteri, tânăra a reuşit să ajungă la stradă, unde a fost zărită de trecători şi dusă la spital cu traumatisme pe tot corpul. Nu a putut suna pe nimeni să o ajute, pentru că violatorul i-a luat telefonul. De altfel, telefonul sustras a fost găsit asupra agresorului.

Tânărul din Blaj nu este singurul infractor din familie. Fratele său mai mic este cercetat în mai multe dosare penale pentru furt din locuinţe pe raza judeţului Sibiu. Familia se mutase din Alba după ce părinţii şi-au găsit loc de muncă în Sibiu, însă locuia acolo fără forme legale. Tânărul lucrase ca cioban, la stâne din judeţele Alba şi Mureş.

surse: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, oradesibiu.ro, tribuna.ro

sursa foto-video: oradesibiu.ro

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax