Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(FOTO-VIDEO) Târgul de carte la Alba Mall: Cătălin Botezatu şi-a lansat versiunea audio a volumului „Trei vieţi. Pedeapsa”

Publicat

Cătălin Botezatu a fost prezent la Alba Iulia, sâmbătă, cu ocazia lansării versiunii audio a cărţii semnate de Monica Vlad, „Trei vieţi. Pedeapsa”. Îmbrăcat în alb şi cu o atitudine relaxată, creatorul de modă a stat de vorbă cu fanii, a semnat autografe şi s-a fotografiat cu toţi cei care au dorit să aibă o amintire în imagini de la eveniment.

Moment organizat în cadrul Târgului de carte „Alba Transilvana” , lansarea cărţii audio „Trei vieţi. Pedeapsa” a fost marcat la Alba Iulia, la trei luni şi trei săptămâni după ce designerul şi-a prezentat, tot în Cealaltă capitală, şi volumul clasic, cu acelaşi nume. Redactată de jurnalista Monica Vlad, prezentă la ambele evenimente, cartea este prima dintr-o serie de trei volume despre viaţa lui Cătălin Botezatu şi prezintă perioada în care acesta a fost în închisoare (1996, la Cremona – Italia, fiind acuzat de bancrută frauduloasă). Aici puteţi citi mai multe detalii despre subiectul cărţii.

În versiunea audio, cartea este prezentată de Cătălin Botezatu şi Gabriel Duţu.

Vă prezentăm imagini foto-video de la evenimentul de lansare de la Alba Mall. Foto: Diana Toth.


[nggallery id=207]


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax