Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Consilier local din Galda de Jos, prins în flagrant, după ce a împuşcat un mistreţ, împreună cu fiul său. A fost reţinut pentru braconaj

Publicat

YouTube video

Doi bărbaţi din Galda de Jos, tată şi fiu sunt cercetaţi pentru braconaj, după ce au fost prinşi în flagrant,în noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce se aflau la vânătoare fără a avea acest drept şi tocmai împuşcaseră un mistreţ. Aceştia erau echipaţi pentru vânătoare pe timpul nopţii. Tatăl a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unor surse, este vorba despre Sever Sabin Frâncu, consilier local la Galda de Jos, de profesie șofer.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au documentat activitatea infracţionale a doi bărbaţi, tată şi fiu, din comuna Galda de Jos, acuzaţi că au comis infracţiuni de braconaj cinegetic. În noaptea de 3 spre 4 iunie, poliţiştii au reușit să-i prindă în flagrant, pe fondul de vânătoare 24 Galda, pe F.S.S., de 42 de ani şi pe fiul acestuia, în vârstă de 22 de ani, imediat după ce au împuşcat un mistreţ.

Aceştia circulau cu un autoturism de teren în care a fost găsit un proiector, o lanternă, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte precum si o armă de vânătoare, calibrul 7×64 mm, încărcată cu două cartuşe din care unul pe ţeavă.

În apropiere, a fost găsit leşul unui porc mistreț care prezenta o plagă împușcată.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de braconaj cinegetic sub forma vânătorii fără autorizație de vânătoare, în afara perioadei legale şi prin folosirea pe timp de noapte a autovehiculelor, precum şi uz de arma letală, fără drept, faţă de F.S.F. şi complicitate pentru aceleaşi infracţiuni, faţă de fiul său.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au luat măsura reţinerii faţă de F.S.F. pentru o perioada de 24 ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de a se solicita instanţei de judecată, arestarea preventivă.

De asemenea, în conformitate cu prevederile Legii 407 din 2006 privind vânătoarea şi protecţia fondului cinegetic, a fost luată măsura indisponibilizării autoturismului folosit la comiterea infracțiunilor precum şi a armei şi a celorlalte obiecte identificate cu ocazia flagrantului.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că F.S.F. este deţinător legal de armă de vânătoare, fiind membru în cadrul unei asociaţii de vânătoare din judeţul Alba.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Serviciului Supravegheri Operative şi Investigaţii Alba.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a celor doi suspecţi.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. ioanioan4444

    vineri, 06.06.2014 at 00:03

    Omul paiangan care face legea in Galda de Jos ,consilier sofer vanator….puscarias

  2. alinapopescu

    sâmbătă, 07.06.2014 at 00:06

    Pacat ca se gandeste asa…nu e bine sate bucuri de necazul nimanui! Ce repede s-o uitat cat bine o facut si cat o ajutat…e foarte simplu sa acuzii! RUSINE!!!

  3. cristi

    sâmbătă, 07.06.2014 at 13:58

    Da Alinapopescu ai dreptate….sa le fie rusine au uitat cit bine a facut domn consilier

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax