Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO La a doua TENTATIVĂ de SUICID: Tânărul care a ameninţat că se ARUNCĂ de pe clădirea Albapam a fost COBORÂT după o oră

Publicat

YouTube video

DSC_1112 Un bărbat de 35 de ani s-a urcat pe sediul clădirii Albapam din Alba Iulia, zona Gării şi a ameninţat că se aruncă în gol. Incidentul a fost anunţat la poliţie vineri după-masa, în jurul orei 15.00. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje ale poliţiei şi ISU Alba.

UPDATE 1: În jurul orei, 15.40, tânărul de 35 de ani a fost coborât de pompieri de pe clădirea Albapam.

Ajuns jos, Ciprian Bucea a spus că a recurs din nou la acest gest de disperare pentru că are o pensie mică şi nu are un loc de muncă.

YouTube video

UPDATE: Bărbatul care s-a urcat pe clădire este Ciprian Bucea şi are 35 de ani. Anul trecut în luna octombrie, tânărul a mai avut o tentativă de suicid. Pompierii de la ISU l-au convins atunci să coboare de pe acoperiş.

YouTube video

Locuieşte la centrul pentru persoane fără adăpost din zona Gării şi este din Ploieşti, dar are domiciliul în judeţul Alba, oraşul Cîmpeni.

La câteva luni după ce a mai vrut încă o dată să se arunce de pe clădire, bărbatul s-a urcat din nou până pe acoperişul clădirii cu cinci etaje din zona Gării CFR Alba Iulia şi ameninţă că vrea să se arunce.

Anul trecut, Ciprian a fost transportat la spital, unde spuneau paramedicii de pe SMURD urma să i se facă o evaluare psihiatrică. Bărbatul ar fi încadrat cu handicap de gradul doi cu afecţiuni de această natură. Ciprian a mărturisit atunci că sunt momente în care nu este conştient de ceea ce face.

Tot anul trecut în luna octombrie un tânăr din Buzău s-a urcat până la etajul patru al unei clădiri şi s-a aruncat în gol. A decedat la spital.

Citeşte şi FOTO-VIDEO | SINUCIDERE la ALBA IULIA: Un tânăr s-a aruncat de pe sediul Albapam. A decedat la spital

Citeşte şi FOTO – VIDEO| Încă o TENTATIVĂ de SINUCIDERE la sediul Albapam din Alba Iulia: Un bărbat a ameninţat că se ARUNCĂ de pe clădire

FOTO – VIDEO: Daniel BLOSS, Raul BACIU

YouTube video

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. cooo

    vineri, 13.03.2015 at 20:33

    Autoritatile sau sefii acelei cladiri, sa inchida acel pasaj de acces in varful cladirii Albapam ca sa nu se mai intample lucruri de acest gen.

  2. Raul89

    sâmbătă, 14.03.2015 at 08:58

    Lasati-ma omul sa se arunce daca ai vrea ! pierdeti timpul si banii cu oameni prosti …

  3. lupu sur

    sâmbătă, 14.03.2015 at 09:28

    Pot sa inchida ori ce, ca va face spectacol pe alta cladire.Mai bine politia si pompieri sa se ocupe pt.ce sant platiti si sa-l lase in pace.Sa vedem ce face.poate scapam de circ ieftin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax