Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO | Vedeta TV Marina Almășan și-a lansat cea mai nouă carte la Alba Iulia: „Insomniile Marinei”, o colecție de 40 de editoriale

Publicat

YouTube video

Vedeta de televiziune Marina Almășan și-a lansat cea mai nouă carte la Alba Iulia, la Cafeneaua Culturală, joi, 27 iunie 2013. Este vorba despre volumul „Insomniile Marinei”, o colecție de 40 de editoriale, publicate într-un ziar din județul Mehedinți. Cu naturalețe, umor și autoironie, Marina Almășan le-a vorbit celor câteva zeci de iubitori de cultură și literatură, despre cartea ei, pe care „se bucură să o lanseze aici”.

Alături de directoarea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga”, Mioara Pop, și de directoarea Centrului de Cultură „Augustin Bena”, Daniela Floroian, Marina Almășan și-a descris „insomniile” ca pe „gândurile ei de femeie, de soție, de fostă soție, de mamă, de amantă, de femeie singură, de jurnalist, de om de televiziune, de simplu cetățean”.

„Foarte multe dintre texte se referă la viața mea personală, astfel amatorii de privit pe gaura cheii se vor simți foarte bine citind și aflînd lucruri poate mai ăuțin știute despre mine. Multe dintre texte se referă la lumea zăpăcită în care trăim cu toții. M-aș bucura dacă unii dintre dumneavoastră ar simți că au învățat câte ceva din trecerea mea prin lume”, a mai spus Marina.

Marina Almășan: „Vacanțele mi le-am înghesuit într-o gospodărie sărăcuță dar foarte frumoasă din Abrud”

Marina Almășan le-a mărturisit celor prezenți că „este ardeleancă și revine în Alba ca acasă”: „Vacanțele mi le-am înghesuit într-o gospodărie sărăcuță dar foarte frumoasă din Abrud”.

Aceasta nu este prima carte a Marinei Almășan, aceasta a mai publicat un volum pentru copii, intitulat „Cele 7 pățanii ale lui Victoraș”, despre fiul ei, Victor.

În finalul prezentării, Marina Almășan a oferit o sesiune de autografe, pentru toți cei care și-au dorit să aibă și să citească volumul ei.

Vedeți câteva imagini foto-video de la eveniment:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Pingback: FOTO-VIDEO: Opt personalități din Alba, aniversate la Cafeneaua Culturală „Ca floarea soarelui – Cuvântul”, la Galeria de Artă | Alba24

  2. marcela ifrim

    vineri, 28.06.2013 at 01:21

    draguta e marina, unde pot gasi cartea? multumesc

    • Adina E. Curta

      vineri, 28.06.2013 at 10:54

      O variantă sigură ar fi Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” 🙂

  3. un el

    luni, 01.07.2013 at 21:34

    Nu o mai laudati atat….sunt, si mai frumoase…mai modeste …si mai destepte….MOATELE NOASTRE.Priviti biografia…..????!!! De ce mitici…??? si nu de-ai nostri??? CE A FACUT PENTRU ROMANIA! CE A FACUT PENTRU FEMEI???CE APROMOVAT…???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax