Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Ion Dumitrel a votat la ora 8, pentru o ”altfel de politică în România”

Publicat

IMG_2370 Prezența la urne, informații despre desfășurarea scrutinului, incidente electorale, EXIT-POLL pe Alba24.ro în timp real, numărătoarea paralelă de la sediul partidelor din Alba.

Prezent la vot duminică, la Școala Generală ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, de la ora 8.00, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel a votat  cu speranța că ”pe viitor o să avem altfel de politică în România”. 

”Am votat cu gândul pe care și românii din Diaspora îl au și cei care au manifestat în ultimele două săptămâni în marile orașe ale României și anume să sperăm că pe viitor o să avem o altfel de politică în România.

Citește și FOTO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Florin Roman a „bifat” prezenţa la urne. „Am votat pentru normalitate şi seriozitate”

Citește și FOTO – VIDEO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Mircea Hava se așteaptă la ”un președinte normal și al lucrului bine făcut”

Citește și FOTO – VIDEO|VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Ioan Dîrzu, șeful PSD Alba, este convins că Victor Ponta va câştiga

Sperăm să avem respect față de Constituție, față de legile țării și îmi doresc să nu mai trăiesc niciodată momentul ca după 25 de ani să aud manifestații în care strigă <Jos comunismul>, <Libertate> și <Dreptul la vot>. Am crezut că acest lucru s-a rezolvat acum 25 de ani, dar iată că din păcate nu este așa”, a declarat președintele Consiliului Județean Alba și prim-vicepreședintele ACL Alba, Ion Dumitrel.

YouTube video

Acesta a mai declarat că nu are ce să reproșeze cu privire la campania electorală ACL din Alba, spunând că ”vom învinge zdrobitor PSD-ul în aceste alegeri”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax