Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: X Body, aparatul „SF” care te tonifică și te scapă de kilogramele nedorite a ajuns și la Alba Iulia. Testat de reporterii Alba24

Publicat

IMG_3882 Anul trecut a fost prima dată când am auzit că există un așa „aparat minune” care în doar 20 de minute te scapă de 500 de calorii, și te mai și tonifică. Câteva prietene de la Timișoara care începuseră să frecventeze ședințele de electrostimulare spuneau că sunt foarte încântate, nu doar pentru faptul că slăbeau și îşi tonifiau corpul, dar pentru că, fiind foarte ocupate, aceste ședințe nu le răpeau 2 ore din timp, cât era un antrenament la sala de fitness, ci mai puțin de jumătate de oră. Pe lângă toate astea, nu mai aveau nevoie să investească nici în echipament sau încălțăminte de sală, pentru că primeau tot ce aveau nevoie, la fiecare ședință.

De curând a apărut și la Alba Iulia acest aparat  „SF” numit X Body, și bineînțeles că nu am putut să nu îl încerc, mai ales după câte lucruri am auzit despre el. Și da, s-a ridicat la nivelul așteptărilor, chiar le-a întrecut. Am avut parte de cel mai intens și interesant antrenament, asta în condițiile în care sportul nu îmi este chiar străin și mai bine de 10 ani am făcut sport de performanță.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii, pentru fitness alergare, ciclism, fotbal, skate sau drumeție, de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

IMG_3830 Am fost programată pentru o ședință la FUN FIT STUDIO pentru joi la ora 19.00. Centrul se află pe Bulevardul Transilvaniei nr 20. Bl 63, lângă fosta policlinică.

Odată ajunsă la studio, am fost întâmpinată de instructorul Sergiu Dobârta, specializat în XBody, care mi-a arătat vestiarul și mi-a dat un echipament: o bluză și o pereche de colanți, din bumbac, foarte confortabili.

În 5 minute m-am îmbrăcat și am intrat în zona de antrenament. Înainte de a trece la treabă, mi-am introdus datele în aparat pentru ca la următoarea ședință instructorul să știe la ce intensitate s-a lucrat.

IMG_3823 Următorul pas a fost punerea echipamentului ce conţine pad-uri care maschează electrozii. Acesta a fost conectat printr-un cablu la aparat și a fost setat nivelul intensităţii electrice. În momentul în care instructorul a pornit aparatul, am început să simt cum toți mușchii încep să lucreze. Senzația inițială a fost de furnicături, lucru care mi s-a părut puțin ciudat însă în mai puțin de un minut m-am obișnuit.

Am început programul cu mișcări simple, ușoare, cu intensitate electrică mică, care, după ce m-am acomodat cu senzația de „curentat”, au crescut. În cele 20 de minute mi s-au dat câteva exerciții care par foarte ușoare, însă la o intensitate maximă. Am început cu joc de gleznă, câteva sărituri, genunchii la piept, deci după cum spuneam, exerciții de tip cardio care par simple, asta până în momentul în care ești nevoit să le faci.

IMG_3862 Intensitatea cu care îți lucrează fiecare mușchi din corp face dintr-o banală fandare un exercițiu complex. Simți la intensitate maximă fiecare mișcare și mai ales simți că ceva se întâmplă în fiecare mușchi al corpului. Aș putea descrie doar 10 minute de exerciții conectată la X Body ca un antrenament intens de 2 ore.

După aproximativ 10 minute, Sergiu, instructorul care te ghidează, te ajută și te asistă la fiecare mișcare, a mărit intensitatea aparatului. Am făcut aproximativ 5 minute extrem de intense, un circuit de câteva exerciții a câte 2 repetări fiecare și pauze între repetări. Recunosc că inițial am crezut că nu voi putea face nici măcar trei minute la asemenea intensitate, dar cu ajutorul instructorului care m-a motivat am reușit să „supraviețuiesc”:).

Au urmat încă 5 minute de exerciții la o intesitate mai mică și la final un binemeritat masaj.

Cea mai grea parte din acest antrenament a urmat abia a doua zi, când scările coborâte de la etajul trei până la parterul blocului mi s-au părut interminabile, din cauza febrei musculare.

Printre beneficiile acestui tip de antrenament este timpul, pe care toți ne plângem că nu îl avem. Am lucrat doar 20 de minute și pe lângă asta nu am avut nevoie de echipament, deci am mai scutit niște bani pentru colanți, tricouri, pantofi de sală sau altele.

Cum funcționeză X Body 

Până la 90% din mușchi lucrează în timpul antrenamentului cu XBody, ceea ce duce obținerea unui tonus muscular mult mai rapid.
Datorită antrenamentului intensiv, efectul de ardere a caloriilor poate dura până la 24-48 ore după ședința cu XBody.

IMG_3889 XBody  folosește tehnologia EMS (Simulare Musculară Electrică) pentru a obține rezultatele dorite în mod concentrat, eficient și mai ales în siguranță.

Formarea EMS are un efect terapeutic, deoarece te ajută să ai un sentiment de bunăstare fizică și mentală.

Antrenamentul XBody tonifică masa musculară și promovează activitatea metabolică în timpul și după sedință. Poți arde până la 500 de calorii în timpul  antrenamentului cu XBody și până la 2000 de calorii, în următoarele 24-48 de ore. Greutatea  poate fi redusă în mod corespunzător și în mod durabil, în special în legătură cu o alimentație sănătoasă. Pentru femei, XBody realizează, de asemenea, o reducere a circumferinței în primul rând în zonele cu probleme: talie, șold și coapsă.

Un exemplu că aparatul minune chiar dă roade este dat chiar de una dintre clientele Fun FIT Studio care spune că de la o ședință la alta a reușit să slăbească în jur de 1,5 kg.

Anumite categorii de persoane nu pot folosi aparatul X Body

Cu toate aceste beneficii, aparatul nu poate fi folosit de către femeile însărcinate sau cei care suferă de: epilepsie, hernie abdominală, tuberculoză, leucemie, diabet, leziuni de piele, hemofilie gravă, insuficiențe cardiovasculare asociate cu tulburări vasculare, boli grave de neurologie, boli infecțioase, tromboză sau alte boli de acest gen.

De asemenea, nu se recomandă folosirea aparatului de către minorii sub 14 ani.

Pe durata antrenamentului trebuie respectate cu strictețe instrucțiunile  antrenorului, pentru a evita posibilele accidente.

Numărul de ședințe recomandate nu pot să depășească două- trei pe săptămână.

IMG_3891 TARIF: 

O ședință de probă: 35 de lei

Prețul unei ședințe: 70 de lei

Abonament cu 5 ședințe: 295 de lei

Abonament cu 10 ședințe + 1 gratuit: 550 de lei

Doamnele sau domnii interesați să apeleze la ședințele X Body trebuie să știe că Fun Fit Studio, singurul centru de acest gen din Alba, se află lângă fosta policlinică din Alba Iulia, pe Bulevardul Transilvaniei nr.20, Bl 63, parter.

Dacă doriți o ședință, este necesar să vă programați la numărul de telefon 0760.068.297.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax