Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Porți Deschise la școlile din Alba Iulia. Părinții și copiii s-au informat despre clasa pregătitoare și au vizitat sălile de clasă

Publicat

YouTube video

Școlile generale din Alba Iulia și-au deschis porțile sâmbătă pentru primirea tuturor părinților și copiilor care doresc să vadă cum se desfășoară activitățile în unitățile de învățământ. De la primele ore ale dimineții, culoarele școlilor fremătau de micuți entuziaști, curioși ce felul în care învață colegii lor mai mari. Vedeți mai jos o galerie foto din mai multe școli din Alba Iulia.

Pentru părinți, aceasta este o ocazie de a analiza oferta școlară, a vizita sălile de clasă, a discuta cu învățătoarele și cu părinții copiilor care sunt în acest an în clasa pregătitoare.

În cadrul Zilei Porților Deschise, în unitățile de învățământ care dispun de aceste facilități, părinților le-au fost prezentate programele „Școală după Școală” și/sau Centrele de Documentare și Informare (CDI).

Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” a inclus în planul de școlarizare un număr de 3 clase pregătitoare, din care 2 clase de învățământ tradițional și 1 clasă de învățământ Step By Step.

Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” a rezervat 3 clase pentru elevii care vor intra în acest an în clasa pregătitoare.

Liceul cu Program Sportiv va avea 3 clase dintre care 1 în sistem tradițional și Ștep by Ștep și 1 clasă de înot.

Liceul de Muzică și Arte Plastice a rezervat o clasă 1 pentru 25 de elevi, întrucât în sistemul vocațional nu sunt incluse și clasele pregătitoare.

Mai multe detalii, pe paginile de internet ale școlilor, accesibile AICI.

La Școala cu clasele I-VIII „Mihai Eminescu”, de la ora 11.00 a avut loc un spectacol dedicat copiilor cu dizabilități, după care au fost  organizate întâlniri informative între părinți și învățători.

Citeşte AICI detalii despre noua metodologie de înscriere în clasa pregătitoare și clasa I.

Adina E. Curta

Lorena Drăgușin

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Pingback: CLASA PREGĂTITOARE: Au fost afișate circumscripțiile școlare. Află tot ce trebuie să știi despre înscrierea în anul școlar 2013-2014 | Alba24

  2. ana

    sâmbătă, 30.03.2013 at 16:10

    Oare de ce nu se publica fotografii si de la alte scoli?Doar Scoala „Mihai Eminescu” exista in acest oras ? Si celelalte scoli au avut activitati deosebite!

  3. LeeLoo

    luni, 01.04.2013 at 02:04

    Probabil d-na director are „cunostinte”…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax