Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Ziua Rozelor 2017 celebrată la Ciumbrud. Deschiderea oficială cu paradă și vizite la standuri

Publicat

19275164_1332096910240794_7728240782591903328_n „Ziua Rozelor”, ediția a XVI-a a debutat în această dimineață la Ciumbrud cu o paradă a frumoaselor flori, spre bucuria vizitatorilor și a localnicilor care se mândresc cu acest eveniment devenit deja tradiție. La „Parada Rozelor” au luat parte majorete, dansatori, Fanfara județului Alba, trăsuri, mașini și tractoare decorate cu trandafiri.

Programul continuă mai apoi în Parcul Rozelor din Ciumbrud cu dansuri cu majorete, dansuri populare, concursuri (Cel mai frumos stand, Cel mai frumos aranjament de trandafiri şi Duelul Rozelor), ateliere de fotografie şi pe teme florale pentru copii şi adulţi, expoziţie de desene, tombolă cu premii și vizită ghidată la câmpurile de trandafiri.

La ora 14.00 este programată „Desemnarea Trandafirului anului”, urmată de premierea cultivatorilor de trandafiri. Din program nu va lipsi momentele artistice, recitaluri de muzică populară și ușoară, sau degustare de produse obţinute din trandafiri şi produse locale.

Un alt moment aşteptat din program, plăcut atât ochiului, cât mai ales auzului, este concertul susţinut de formaţia Bere Gratis, care va avea loc începând cu ora 21.00. Seara se va încheia cu un foc de artificii și cu Balul Rozelor.

Ziua Rozelor este organizată de către Consiliului Județean Alba și Filiala Jud. Alba a Asociației ”Amicii Rozelor” din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Aiud, Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba, Asociația Alba – AFRODA, Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” din Ciumbrud şi Grupurile de Acţiune Locală Pe Mureş şi pe Târnave şi Munţii Metaliferi, Trascău și Muntele Mare.

Citește și 24 iunie: Ziua Rozelor 2017, la Ciumbrud. Concursuri, paradă, dansuri, concert Bere Gratis şi foc de artificii. PROGRAM

Vezi AICI cum a fost ediţia de anul trecut a evenimentului.

Foto, video: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax