Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | Vine Moș Nicolae: Copiii cuminți primesc jucării iar cei mai puțin cuminți nuielușe

Publicat

Au mai rămas câteva ore până Moș Nicolae va veni, pe la geamuri, pe la uși, la toți copiii. Cei mai cuminți vor primi jucării și dulciuri, iar Moșul nu îi va uita nici pe cei mai neastâmpărați, care vor primi câte o tradițională nuielușă. Cu ghetuțele lustruite, cei mici vor adormi curioși și nerăbdători, cu gândul la cadourile pe care le vor găsi dis-de-dimineață.

Citește și  MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI și felicitări pe care le poți trimite celor care-și sărbătoresc onomastica

Povestea lui Moș Nicolae spune că acesta vine în noaptea dinspre 5 spre 6 decembrie, iar copiii trebuie să îl aștepte cuminți și să adoarmă devreme.

 

Cum, în acest an, parcă mai mult ca niciodată, bugetul moșului este mai redus, comercianții au adaptat prețurile cadourilor la buzunarele fiecăruia. Astfel, la o plimbare prin centrul orașului, cei care se oferă să îl ajute pe Moș Nicolae în a-și achiziționa nuilușele vor găsi mai multe locații în care se vând nuielușe de toate culorile, la prețul de doar 2 lei.

Se știe că Moș Nicolae este prevestitorul lui Moș Crăciun și că acesta oferă daruri simbolice, lăsându-i celui din urmă onoarea de a-i copleși pe cei mici, dar și pe cei mari, cu cele mai speciale și inventive cadouri. Totuși, cei care au fost deosebit de cuminți ar putea primi și jucării (ale căror prețuri variază în centrul orașului de la 5 la 200 de lei) sau dulciuri.

Comercianții care vând nuielușe de Moș Nicolae pot fi găsiți în centrul orașului, în zona semafoarelor, în zona magazinului Unirea și a supermarketului Dacia.

FOTO: Andreea MEZEI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax