Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Voluntarii de la „Căsuţa cu zâmbete” au strâns peste 5.300 de lei la târgul caritabil din Alba Iulia. Donaţiile, în sprijinul nevăzătorilor

Publicat

Gallery Sale_Casuta cu zambete (7) Un grup de voluntari care și-au propus să sprijine Asociația „Proiectul Viziunea Nevăzătorilor” au organizat sâmbătă un târg caritabil, în care oferta era reprezentată de donațiile cetățenilor. Aceştia au reuşit să strângă peste 5.300 de lei.

Peste 800 de produse, 20 de voluntari, zeci de ore de muncă și 5.384,25 de lei donați au fost rezumatul proiectului „Gallery Sale”.

S-au donat haine, încălțăminte, electrocasnice, accesorii, decorațiuni, jucării, cărți, obiecte pentru copii, dar și vouchere pentru zboruri cu parapanta sau pentru ședințe la salonul de bronzare. Evenimentul a fost găzduit de cafeneaua-galerie Framm’s și, deși în programul inițial orele anunțate au fost 10.00 – 18.00, organizatorii s-au văzut nevoiți să prelungească acest program, pentru a putea răspunde cererii.

Cei care au trecut pragul târgului au oferit în schimbul produselor donații de la 1 leu la 80 de lei, cel mai scump produs fiind un set antic de porțelan. Pe lângă persoanele fizice care au donat, au fost și ONG-uri și firme locale care s-au alăturat campaniei, fie cu amenajarea unui stand propriu, fie cu donarea de obiecte: Cluburile Lions și Leo Alba Iulia, Rotary Novem, Framm’s, Ping și Pong, Garrage Boutique, Art Deco, Dress Up, Amy Legacy și mulți alții.

Organizatorii au fost impresionați de cât de receptivi au fost albaiulienii la acest eveniment, atât prin donațiile de săptămâna trecută, cât și prin prezența lor la târg și banii pe care i-au oferit. Ei promit că vor mai aduce astfel de evenimente inedite la Alba Iulia.

„Căsuța cu zâmbete” este proiect dezvoltat de un grup de voluntari care au decis să-și investească abilitățile în a ajuta organizațiile nonguvernamentale. Pe de altă parte, au întâlnit mulți cetățeni care ar vrea să ajute, însă nu știu cum. În „Căsuța cu zâmbete” campaniile nu sunt doar de Crăciun și de Paște, ci în tot timpul anului. Se va alege pe rând câte o cauză, iar voluntarii nu vor renunța până nu își vor îndeplini obiectivul. Primul astfel de proiect este construcția unei camere senzoriale pentru „Proiectul Viziunea Nevăzătorilor”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax