|

FOTO: Zăpadă, la mijlocul lunii iulie, pe Transalpina. Recomandări pentru şoferii care nu au maşini echipate corespunzător

500266408004A nins, în weekend, pe Transalpina. Turiştii care au ieşit pe cea mai înaltă şosea din România, în weekend, au putut vedea zăpadă, la mijlocul lunii iulie.

La altitudini mai mari, temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius. Aceeaşi situaţie a fost pe Transalpina, unde drumarii au fost nevoiţi să intervină pentru prevenirea îngheţului pe carosabil.

”Din cauza schimbări bruște a temperaturii, sub 4 grade Celsius, pe DN 67C, Transalpina, între km 34-37, s-au înregistrat căderi de grindină și lapoviță” a fost un mesaj transmis pe reţeaua de socializare de către Secția Drumuri Naționale Tîrgu Jiu.

Au fost necesare măsuri pentru prevenirea poleiului, pe aceeaşi reţea de socializare fiind postate imagini de pe şosea.

Reamintim că şoferii nu pot circula în zone cu carosabil acoperit cu zăpadă dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător. Recomandarea celor de la drumuri este ca maşinile neechipate să rămână pe marginea drumului până când condiţiile meteo sunt corespunzătoare.

sursa foto: Facebook

URL scurt: http://alba24.ro/?p=583785avatar Publicat de pe 17 iulie 2017
Publicat în EVENIMENT.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • rusinea: Biserica va purta o mare vina multi de acum inainte, pentru ca da dovada de clementa cu poponarii in fusta...
  • corect: Corect !!!
  • votul: Platiti ce ati votat, fiecare dintre voi. Asta se intimpla cind analizezi cu ce partid votezi si nu pe cine...
  • florin: Doar un tampit care are salariul minim pe economie, poate accepta fara sa iasa in strada, sa plateasca taxele...
  • viki: Mai da-va-n p…. mea pe toti !!!!!

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI