Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Zeci de „parcări reușite”, publicate de internauții din Alba. Şoferii indisciplinaţi, „sancţionaţi” pe internet

Publicat

collage Șoferii indisciplinaţi, care parchează la întâmplare sau care încalcă regulile de circulaţie atunci când poliţiştii nu-i văd nu scapă întotdeauna fără pedeapsă. Zeci de conducători auto din Alba au fost „sancționați” de internauți, pe pagina de socializare Facebook, unde fotografii sau imagini cu abaterile din trafic au fost încărcate aproape zilnic, realizându-se astfel un adevărat „panou al ruşinii”.

Până și cei mai experimentați soferi au avut la început probleme cu parcarea mașinii, din diverse motive. Problema este că sunt unii conducători auto care nici după o perioada îndelungată de condus nu știu să-și parcheze mașinile, pe locurile adecvate.

Și cum peste tot se găsesc persoane binevoitoare care au asupra lor un simplu telefon cu cameră, internetul a ajuns să fie plin cu asemenea imagini sau filmulețe amuzante. Pe rețeaua de socializare Facebook, internauții din Alba au realizat o pagină în care au publicat zeci de imagini cu șoferi indisciplinați surprinși în trafic, atât în Alba Iulia cât și în județul Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax