Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Zeci de şoferi amendaţi de poliţiştii din Alba, pentru nerespectarea regulilor la trecerile de cale ferată. Doi dintre ei au rămas şi fără permise

Publicat

actiune masina politiaZeci de şoferi au fost amendaţi de poliţiştii din Alba, joi, în cadrul unei acţiuni organizate pentru prevenirea accidentelor la trecerile de cale ferată. Doi dintre conducătorii auto sancţionaţi au rămas şi fără premise. Valoarea amenzilor a fost de aproape 7.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în total au fost amendaţi 31 de şoferi, din care doi pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată.

Faţă de aceştia, poliţiştii au luat măsura complementară a suspendării permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 6.750 lei.

Acţiunea a fost organizată de Serviciul Rutier Alba, împreună cu Serviciului Transporturi Alba.

Pentru prevenirea accidentelor ce pot avea consecinţe deosebit de grave, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată şi reaminteşte faptul că legislaţia rutieră sancționează acest tip de abatere cu amendă contravenţională cuprinsă între 9 şi 20 puncte (1.125 – 2.500 lei), iar, ca măsură complementară, permisul de conducere este reţinut pe o perioadă de 90 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax