Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Zeci de şoferi amendaţi la Alba Iulia, după ce au parcat pe trotuar. Peste 200 au „primit” autocolante pe parbrizele maşinilor

Publicat

Zeci de şoferi s-au ales cu amenzi de la Poliţia Locală Alba Iulia şi peste 200 au găsit autocolante pe parbrize, în urma unei acţiuni organizate săptămâna trecută în oraş. Au fost vizaţi cei care parchează pe trotuare. 

În săptămâna 3-9 august, polițiștii locali albaiulieni au organizat o acțiune care a avut drept scop identificarea și sancționarea conducătorilor auto care au oprit sau staționat cu autovehiculele neregulamentar pe trotuarele din municipiul Alba Iulia.

În urma acţiunii, au fost sancționați contravențional 75 conducători auto şi au fost aplicate un număr de 235 de autocolante pe autovehiculele găsite oprite sau staționate neregulamentar pe trotuare.

Majoritatea  conducătorilor auto și-au recunoscut fapta, motiv pentru care 92% dintre ei au fost sancționați cu avertisment scris.

“Cu privire la cele 235 de autocolante, menționăm faptul că dacă conducătorii acestor autovehicule nu se vor prezenta la sediul poliției locale, aceștia vor fi identificați în bazele de date ale M.A.I. și vor fi sancționați contravențional cu amendă”, transmite Poliţia Locală Alba.

Potrivit aceleiaşi surse, şoferii au motivat parcările neregulamentare cu “nu există locuri de parcare”, ,,locuiesc în zonă”, ,,mă grăbesc”, ,,am fost şi mi-am cumpărat…” sau ,,am oprit pentru 5 minute”.

Cu toate acestea, ,,stimați conducători auto, trotuarul este al pietonilor”, transmite Poliţia Locală Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. alin

    marți, 11.08.2015 at 17:55

    Si unde sa parcam? Orasul e impanzit de parcări plătite .Unde daca parchezi iti dau iarăsi amendă. Unde sa ne lăsăm masinile?

  2. x

    marți, 11.08.2015 at 18:49

    Să facă ****** Hava parcări ca și în alte orașe, nu să fie plătite 24 din 24.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax