Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Zeci de tineri au participat la Friendship Challenge, în Cetatea Alba Carolina. Care au fost provocările din competiţie

Publicat

friendship challenge alba iulia 2 Zeci de tineri au participat la Friendship Challenge, competiţia de “provocare a prieteniei”, organizată pe 1 octombrie, în Cetatea Alba Carolina.

Competiția s-a dovedit a fi una foarte atractivă pentru cei 90 de participanți, grupați în 15 echipe a câte 6 tineri, care vreme de trei ore au avut de îndeplinit 35 de provocări, dintre cele mai variate.

Un mesaj al unui preot către tineri, o fotografie cu un elefant, hrănirea unei persoane defavorizate, îmbrățișarea a zece persoane pe stradă, îmbrăcarea unui membru în portul tradițional românesc, aducerea unui bon de combustibil de un leu sau o scrisoare anonimă cu un gând frumos lăsat într-o cutie poștală au fost doar câteva dintre provocările pe care le-au avut de îndeplinit echipele concurente.

friendship challenge alba iulia 1 Bucuria tinereții, imaginația constructivă, curajul și dezinvoltura i-au determinat pe tineri să descopere frumusețea competiției, să lege noi prietenii, transmit organizatorii.

Evenimentul Friendship Challenge a provocat la prietenie atât tinerii din parohiile protopopiatului Alba Iulia, cât și reprezentanţii instituțiilor locale importante, realizând împreună o amintire de neuitat.

S-a desfăşurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, în organizarea Grupului de inițiativă pentru tineret din Protopopiatul ortodox Alba Iulia, prin voluntarii coordonați de către tânărul Teofil Slevaș, în parteneriat cu Primăria municipiului Alba Iulia și departamentul de tineret al Arhiepiscopiei ortodoxe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax