Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Zeus, un ciobănesc mioritic românesc, vedeta expoziţiei chinologice de la Alba Iulia, Royal Crown Trophy 2015

Publicat

zeus ciobanesc mioritic romanesc Un exemplar din rasa Ciobănesc mioritic românesc a câştigat, duminică, titlul de Supreme Best in Show la expoziţia chinologică internaţională de la Alba Iulia, „Royal Crown Trophy” 2015. Zeus, un câine în vârstă de 2 ani, cu proprietar din Baia Mare, a fost vedeta show-ului din acest an.

În ultima zi a evenimentului, au fost premiaţi cei mai frumoşi câini prezenţi la competiţia din Cetatea Alba Carolina. Vă reamintim că, sâmbătă, au câştigat premii pentru cel mai frumos câine, un Bichon a poil frise şi un Akita american, la expoziţiile naţionale, respectiv internaţionale.

La acest eveniment, proprietarii au avut ocazia să-și prezinte și să-și promoveze animalele de companie, indiferent de rasă, talie sau vârstă.

Câinii nu au fost premiați doar pentru frumusețe, ci au parcurs parcurgă într-o manieră inventivă Traseul de Nord, între Piața Romană și Piața Toboșarului din Cetatea Alba Carolina, dovedind, astfel, că merită trofeul Supreme Best in Show.

premii royal trophy 2015 Ajuns la a VI-a ediție, evenimentul organizat de Asociația Chinologică Alba alături de Primăria municipiului Alba Iulia, a oferit șansa proprietarilor de câini de rasă, de orice dimensiune și de orice vârstă, să-și evalueze cei mai buni prieteni și să se distreze într-o atmosferă inedită, în Cealaltă Capitală.

În afara handler-ilor, la Alba Iulia au fost prezenți retaileri importanți din industria animalelor de companie, arbitri internaționali și reprezentanți ai asociațiilor chinologice din România și Europa.

 

 

premii 10 categorii expo chino 2015 alba iulia Expoziția chinologică de la Alba Iulia este singura din România aflată Sub Înalt Patronaj Regal prin bunăvoința Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și a fost cu intrare gratuită pentru public.

Evenimentul a inclus și un târg de adopții pentru căței metiși organizat de Primăria municipiului Alba Iulia în colaborare cu Asociația Arche Noah Transilvania.

Acesta este singurul ONG din județul Alba care a înființat, exclusiv din fonduri proprii, un Centru de adopții pentru câinii fără stăpân, care funcționează în localitatea Vințu de Jos, str. Lucian Blaga nr. 64. De la deschidere și până în prezent aici au fost găzduiți peste 110 câini abandonați, pentru mai mult de jumătate dintre ei găsindu-și stăpâni, în Alba și zonele limitrofe, dar și în străinătate (Germania).

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Un Bichon a poil frise şi un Akita American, cei mai frumoşi câini din prima zi a expoziţiei Royal Crown Trophy 2015 de la Alba Iulia

Vezi GALERIE FOTO cu Cei mai frumoşi câini, în competiţie internaţională la Alba Iulia. Royal Crown Trophy 2015, dedicat iubitorilor de animale

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax