Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Internațională a Francofoniei marcată la Liceul Teoretic Teiuș. Expoziție de planșe, mascote, desene și muzică franceză la radioul școlii

Publicat

DSCN3713 În fiecare an, pe data de 20 martie se sărbătorește la nivel mondial Ziua Internațională a Francofoniei. Pentru Liceul Teoretic Teiuș este deja o tradiție să marcheze acest eveniment important, nu doar într-o singură zi, ci pe parcursul unei întregi săptămâni.

În cadrul proiectului „La francofête 2015”, derulat în perioada 16-20 martie 2015, elevii teiușeni au arătat unicitatea și frumusețea limbii franceze prin diverse activități: expoziție de planșe, mascote, desene.

S-au strâns un număr impresionant de 64 de lucrări, scenete de teatru, poezie, jocuri online de cultură generală, karaoke, film, emisiuni și muzică franceză la radioul școlii.

De asemenea, la inițiativa inspector de limbi modcerne prof. Corina Radu și a profesoarelor Adriana Popa și Mihaela Ștefănescu s-a derulat un proiect județean „J’ai à cœur mes amis francophones” între Liceul Teoretic Teiuș și Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia. Acest proiect s-a materializat prin schimbarea de cărți poștale, desene și mesaje în limba franceză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax