Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Poliţiei Române în Alba. Câştigătorii trofeelor la fotbal şi Cupa Siguranţei Rutiere. Alte evenimente organizate până în 25 martie

Publicat

Manifestările din Alba, dedicate Zilei Poliției Române au continuat pe durata întregii săptămâni. Cu această ocazie, IPJ Alba a rezervat zilele de miercuri și vineri pentru activități sportive, mai exact pentru sportul rege, fotbalul. Programul activităţilor continuă cu evenimentele Cupa Siguranţei Rutiere şi Ziua Porţilor Deschise.

Miercuri, 16 echipe din cadrul structurilor MAI din judeţ, autorităţi locale şi structuri de colaborare s-au confruntat pe terenul de fotbal al unei baze sportive din Sebeş, pentru trofeul Cupa Poliţiei 2014.

Trofeul a fost adjudecat de echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba în vreme ce pe locul al II-lea s-a clasat echipa Penitenciarului Aiud. Locul al III-lea a fost ocupat de echipa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar pe locul al IV-lea s-a clasat echipa Baroului de Avocaţi Alba.

Vineri, începând cu ora 11.00, a avut loc confruntarea pe terenul de fotbal dintre 16 echipe alcătuite la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar sâmbătă, în parcarea Stadionului „Cetate” din Alba Iulia, va avea loc concursul de îndemânare în conducere, „Cupa siguranţei rutiere 2014”.

Competiţia este organizată şi în acest an de Serviciul Rutier Alba, cu sprijinul Clubului Sportiv Auto Fairplay iar cei ce doresc să participe la acest concurs, sunt aşteptaţi să se înscrie, sâmbătă dimineaţă, începând cu ora 10.00, în parcarea Stadionului Cetate.

IPJ Alba reamintește că luni, 24 martie, începând cu orele 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va fi organizată „Ziua Porților Deschise”, când toţi cei vor dori să viziteze instituţia vor putea afla mai multe despre atribuţiile poliţiei în ansamblu, dar şi aspecte specifice fiecărui serviciu, compartiment sau birou şi să asiste la un exercițiu demonstrativ privind intervenţia poliţiei într-un caz de evadare de sub escortă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax