Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Poliţiei Române. Momente emoţionante la IPJ Alba. Au fost comemoraţi poliţiştii eroi şi au fost avansaţi în grad 111 agenţi şi ofiţeri

Publicat

4 Momente emoţionante pentru poliţişti Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, vineri, cu ocazia festivităţilor organizate pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române.  Au fost comemoraţi poliţiştii eroi şi a avut loc şedinţa festivă, în cadrul căreia au fost avansaţi în gradul profesional următor 111 poliţişti.

La data de 25 Martie, de Buna Vestire, Poliţia Română sărbătoreşte 195 de ani de tradiţie şi continuitate a activităţii, în slujba cetăţenilor.

În spiritul acestei sărbători, cadrele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au organizat festivităţi de comemorare a poliţiştilor eroi, căzuţi la datorie precum şi şedinţe festive, în cadrul cărora a fost evocat momentul aniversar.

La ora 8.15, toţi poliţiştii aflaţi în serviciu au ţinut un moment de reculegere, în memoria colegilor eroi, iar la Cugir şi Zlatna au fost depuse coroane de flori, la monumentele ridicate în amintirea lor.

DSC_0700 Şedinţa festivă organizată la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a debutat cu intonarea imnului naţional, urmat de un moment de reculegere, în memoria poliţiştilor căzuţi la datorie.

Comisar şef de poliţie dr. Marius Ciută, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a evocat momentul aniversar, prin prezentarea temei „Poliţia Română între tradiţie şi provocările lumii moderne – 195 de ani de la înfiinţarea instituţiei”.

A urmat festivitatea de avansare a în gradul profesional următor.

Astfel, pentru rezultatele deosebite obţinute în munca de poliţie, agent şef de poliţie Paul Ciprian Oara, şeful Postului de Poliţie Şona, a fost avansat în gradul profesional de agent şef principal de poliţie, înaintea îndeplinirii stagiului minim în grad.

Agentul a avut un rol determinant în identificarea şi prinderea, cu operativitate, a autorilor unei infracțiuni de omor, comisă, în luna ianuarie 2017, în localitatea Biia.

Totodată, un număr de 33 de ofiţeri şi 77 de agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au fost avansaţi în gradul profesional următor, la îndeplinirea stagiului minim în grad.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax