Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO|Accident în comuna Ocoliș: O vacă lăsată nesupravegheată pe marginea drumului a MURIT, după ce un șofer a lovit-o cu microbuzul

Publicat

microbuz lovit Duminică după – amiaza, în jurul orei 17.00, un accident rutier s-a produs în apropierea comunei Ocoliș. Un microbuz, marca Opel, înmatriculat în Ungaria, ce se se deplasa pe DN74, spre Turda, a lovit o vacă, la intrare în comună. Animalul se afla pe marginea carosabilul, nesupravegheat, iar în urma impactului a murit.

La fața locului a ajuns și un echipaj al Postului de Poliție Ocoliș, pentru a efectua cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul. Din primele informații, vaca se afla pe marginea carosabilului, la pășunat și era nesupravegheată.

Șoferul microbuzului cu numere de Ungaria a încetinit când a văzut animalul, dar vaca s-a speriat și a sărit în fața mașinii. A lovit-o din plin, iar în urma impactului, animalul a murit.

Șoferul a fost dus la Postul de Poliție Ocoliș pentru a fi testat cu aparatul etilotest. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax