Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO/UPDATE: Hoț de poșete prins de polițiști. A tâlhărit două femei, în plină stradă, la Teiuş

Publicat

Un tânăr de 22 de ani din Teiuș este acuzat de tâlhărie după ce, sâmbătă, în timp ce se afla pe stradă, a sustras două poșete de la două trecătoare. Liviu Vasile Muntean va fi prezentat astăzi cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Aiud.

Potrivit polițiștilor, tânărul, în timp ce se plimba cu o bicicletă prin Teiuș, a sustras din mers poșetele a două femei care se aflau prin oraș, dar pe străzi diferite. Suspectul a fost identificat de oamenii legii, luni, pe raza orașului Teiuș, și reținut pentru 24 de ore. Bărbatul nu se află la prima abatere. Acesta a mai fost condamnat la închisoare pentru furt.

UPDATE: IPJ Alba a făcut următoarele precizări: “În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţişti ai Poliţiei Oraşului Teiuş, a fost identificat principalul suspect de comiterea a două fapte de tâlhărie, în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 18.08.2012.

Astfel, din cercetări s-a stabilit că în data de 18.08.2012, în jurul orei 17.45, Liviu Vasile M., de 22 de ani, din Teiuş, județul Alba, cunoscut cu antecedente penale, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe strada Curcani din Teiuş, i-a smuls poşeta unei femei în vârstă de 76 de ani, din Teiuş, în care avea suma de 60 de lei şi un aparat auditiv.

La scurt timp după aceasta, la ora 19.00, pe strada Ştefan cel Mare din Teiuş, folosind acelaşi mod de operare, a smuls poşeta unei femei în vârstă de 59 de ani, din Teiuş, în care avea suma de 10 lei, documente de identitate şi un telefon mobil.

Cu ocazia cercetărilor effectuate, poliţiştii au găsit poşetele victimelor aruncate, pe stradă, pe raza oraşului Teiuş, din acesta suspectul sustrăgând sumele de bani.

Împotriva suspectului a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de azi, 21.08.2012 să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud pentru punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată pentru emiterea mandatului de arestare preventivă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax