Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO/VIDEO: Glumă proastă la finala UEFA Champions League. Mii de suporteri s-au călcat în picioare în Piazza San Carlo din Torino, din cauza unor petarde

Publicat

panica piata in torino Cinci persoane au fost rănite serios și alte câteva zeci au fost rănite ușor ca urmare a unei glume proaste făcute de cineva în timpul finalie UEFA Chanpions League. Aproximativ 40.000 de italieni urmăreau finala Ligii Campionilor în Piața San Carlo din Torino. După golul de 3-1 marcat de spanioli, în piață s-a auzit o explozie care a indus panica în rândul suporterilor. Oamenii au luat-o la fugă dezorganizat, călcându-se în picioare. 

Potrivit unui site de știri sportive din Italia, după ce spiritele s-au liniștit, oamenii au început să își caute copiii cu care veniseră în piață să vadă meciul.

Conform primelor informații date publicității de autorități se pare că nebunia ar fi fost declanșată de o glumă proastă: o persoană a aruncat o petardă sau niște artificii și ar fi strigat că este vorba de o bombă.

VIDEO:

YouTube video

panica torino

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax