Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO/VIDEO: Scandal cu cântec în Parlament, generat de Florin Roman. Ședința Comisiei Juridice a fost suspendată după ce acesta a pus la microfon ”Transilvanie Măreață”

Publicat

Florin Roman - cantec Deputatul Florin Roman a stârnit un scandal care a dus la suspendarea ședinței Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, după ce le-a pus colegilor la microfon melodia Transilvanie Măreață. Roman a făcut un apel la parlamentarii PSD din Transilvania să nu voteze concesiile făcute către UDMR de președintele partidului, Liviu Dragnea, ”în schimbul obținerii unor voturi care să-i asigure menținerea la putere, în conflictul intern cu gruparea Ponta-Grindeanu”.

”Așteptând legea PSD de vânzare a 318 localități românești către UDMR, le-am pus colegilor parlamentari la microfon melodia ” Transilvanie Măreață”! Au suspendat ședința…bravo!” a scris Roman pe contul său de facebook.

Deputatul de Alba le-a mai cerut parlamentarilor PSD ca înainte de a-și da votul pe aceste proiecte de legi controversate să-și consulte alegătorii și ”să vadă ce își doresc aceștia de la mandatele lor”. ”E un vot de conștiință, un vot de onoare și e important ca acest vot să fie în concordanță cu ceea ce își doresc românii din Ardeal” a adăug

at Florin Roman.

flroin roman

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gerula

    marți, 20.06.2017 at 13:43

    Rușine parlamentarilor de alba, rușine lui Ioan dârzu. Nu s-au opus nici unul cererilor UDMR…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax