Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Frica lui Dragnea de pușcărie, caracterul de urgenţă al Ordonanței 13. Deputat PNL: „I-au băgat în cap că urma, a doua zi, să fie arestat”

Publicat

liviu dragneaDeputatul PNL Florin Roman a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, care a fost caracterul de urgență al OUG 13, de modificare a Codurilor Penale. Acesta spune că „garda pretoriană” a lui Dragnea i-ar fi băgat în cap acestuia că a doua zi ar fi urmat să fie arestat.

Florin Roman a vorbit, în cardul unei conferințe de presă, despre protestele care au loc în această perioadă în România. Acesta spune că vinovați pentru manifestările masive de stradă sunt cei care au dat ordonanța de modificare a Codurilor penale, adică ministrul Florin Iordache și Guvernul Grindeanu. Roman spune că adevăratul motiv pentru care a fost dată ordonanța de urgență la miez de noapte este panica lui Dragnea, care ar fi fost anunțat că urma să fie arestat.

„Caracterul de urgență (al OUG 13 – n.r.) a fost dat de faptul că, lui Dragnea, garda pretoriană, formată din Gabriela Firea, Olguța Vasilescu și din Codrin Ștefănescu, împreună cu grupul lui de advocați, i-au băgat în cap că ar urma, a doua zi, să fie arestat. Domnul Dragnea a intrat în panică și din acest motiv ne-am trezit cu acea ordonanță a rușinii, peste noapte. Pentru că Dragnea a pierdut orice legătură cu realitatea, i-a fost teamă să nu fie arestat, deși nu avea o decizie, dar asta i-au spus apropiații lui și a aruncat România în haos”, a declarat Florin Roman.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax