Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fundașul Unirii Alba Iulia, Alexandru Giurgiu a fost vândut la Gaz Metan Severin cu 25.000 de euro

Publicat

Unirea Alba Iulia continuă să vândă tinere talente produse de către clubul albaiulian. După Grozav, Stanciu și Himcinschi, a venit rândul lui Alexandru Giurgiu să părăsească divizionara secundă, ]n schimbul sumei de 25.000 de euro.

Transferul s-a realizat la dorința fotbalistului, care a ales să părăsească Unirea Alba Iulia. ”A fost și dorința lui să plece, noi nu ținem  pe nimeni cu forța. A venit o ofertă bună de la ei (Gaz Metan) pentru el și fotbalistul a dorit să plece, deoarece cei de la Severin au  obiectiv promovarea”, a declarat Vasile Trifan, unul dintre principalii finanțatori ai FC Unirea Alba Iulia.

Alexandru Giurgiu a evoluat la Unirea ca fundaș, dar și mijlocaș stânga. Acesta este născut pe 25 septembrie 1992 și va  aduce în primă fază în contul clubului 5.000 de euro, în luna mai urmând să fie achitat restul de 20.000 de euro.

Alexandru Kalanyos: ”Poate nu e talent ca Stanciu, dar e mult mai muncitor”

Primul antrenor a lui Alexandru Giurgiu, Alexandru Kalanyos, care l-a antrenat de la 9 ani pe fostul fundaș al Unirii, a declarat: ”Eu mă bucur pentru el, pentru că și-a dorit foarte mult să se transfere. E unul dintre cei mai valoroși jucători de bandă stângă din Alba Iulia, a mai fost Cristea și el.  Alex Giurgiu își dorea de mult să  ajungă în fotbalul mare. Eu, de pe vremea de când eram antrenorul lor (n.r. – lui Giurgiu și Stanciu), le spuneam să tragă tare pentru că vor câștiga bani foarte mulți și vor aduce bani în contul clubului. Poate nu e un talent ca Stanciu, dar e mult mai muncitor și are o ambiție  extraordinară”.

Alexandru Giurgiu: ”Am ales Severinul pentru condițiile și antrenorul de aici”

Fostul jucător al Unirii Alba Iulia a semnat miercuri un contract valabil pe patru sezoane cu Gaz Metan Severin, formație alături de care își dorește să evolueze în prima ligă. ”Nu mă mai așteptam să plec. Știam de oferta celor de la Severin și mă bucur că am ajuns aici. Am ales Gaz Metan pentru condițiile de acolo, pentru antrenor, pentru fostul meu coleg, Olah”, a declarat fundașul echipei Gaz Metan Severin, Alexandru Giurgiu.

Chiar dacă a crescut la Unirea, Giurgiu nu pare să fie încercat de prea multe sentimente la plecarea de la clubul care l-a format. ”Vom vedea în etapa a șaptea dacă mă încearcă anumite sentimente, momentan pot spune că sunt bucuros că am ajuns la Severin. Îi doresc Unirii succes în retur”, a mai spus fotbalistul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax