Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

”Gala (ne)Recunoștinței” din Consiliul Local Aiud / Reacția primarului Horațiu Josan: Niciodată, nici un bănuț public nu a fost folosit fără temei legal

Publicat

horatiu josan Primarul din Aiud, Mihai Horaţiu Josan, dă explicaţii în contextul unor discuţii legate de proiecte iniţiate în oraş. Se referă şi la „Gala Recunoştinţei”, eveniment ce nu a fost aprobat în Consiliul Local şi la investiţii iniţiate până acum. Edilul ţine să sublinieze că nu mai candidează pentru nicio funcție de demnitate, la alegerile locale din luna iunie, astfel că nu este în campanie electorală.

Cu privire la proiectul ”Gala Recunoștinței”, primarul spune că „a curs multă cerneală, însă se cuvine să reamintesc faptul că acest proiect a primit girul forului deliberativ, la sfârșitul anului 2015, însă unii consilieri s-au făcut că uită acest lucru. Vorba românului: <S-au sucit>”.

Josan mai precizează că „în mintea lor, a mulțumi public, ”cu bune și rele” aleșilor aiudenilor, care de aproximativ 25 de ani au condus destinele Aiudului, destine în care primarii au pus doar în aplicare hotărârile Consiliului Local, este petrecere. A invita reprezentanții orașelor înfrățite este un semn de respect, de menținere a relațiilor de colaborare, relații care s-au materializat tot prin Hotărâri ale Consiliului Local, așadar nu este <chermeză>”.

În plus, „cei care au fost împotriva organizării acestui eveniment sunt aceiași care la începutul mandatului de consilier și-au aprobat indemnizațiile pe următorii 4 ani. De ce în urmă cu 4 ani, nu am întâlnit aceeași normă de conduită morală și etică din partea domnilor consilieri?”, se întreabă primarul.

Aminteşte că în decursul mandatelor în care a fost primar, toate proiectele inițiate de el au fost dezbătute în consiliul local, ele devenind hotărâri tot ca urmare a votului exercitat de către consilieri. „Niciodată, nici un bănuț public nu a fost folosit fără temei legal”, subliniază primarul.

Despre lucrările de reparații și investițiile care sunt în derulare în această perioadă, spune încă o dată că acestea au fost demarate cu mult înaintea campaniei și se vor derula în continuare.

„Pe aiudeni îi consider capabili să discearnă, cu înțelepciune. Personal, baron nu am fost niciodată, cu ce am intrat am și ieșit „, conchide primarul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax