Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gala „Prietenii Muzeului” – Ediţia I

Publicat

Expozitiile si evenimentele găzduite de Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia reuşesc să atragă, anual, câteva mii de turişti, dar toate aceste activităţi culturale nu ar fi posibile fără sprijinul acelor „prieteni” care au dorit să susţină valorile autohtone. În semn de apreciere şi recunoaştere pentru cei care au contribuit la buna desfăşurare a evenimentelor organizate de Muzeul Unirii, conducerea instituţiei de cultură inaugurează prima ediţie a Galei „Prietenii Muzeului”, miercuri, 15 decembrie, cu începere de la ora 18.00, la Sala Unirii din Alba Iulia.

În cadrul evenimentului realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba vor fi oferite diplome reprezentanţilor instituţiilor publice din Alba Iulia, presei şi sponsorilor care au susţinut, în decursul timpului, activităţile întreprinse de instituţia de cultură. Gala „Prietenii Muzeului” nu va fi una lipsită de surprize pentru invitaţi: 19 personaje din diferite perioade istorice vor înmâna premiile, oaspeţilor de onoare ai Muzeului.

La finalul Galei, cei prezenţi sunt poftiţi să savureze alături de organizatori un „cocktail încărcat de istorie”, pe ritmurile de jazz ale White City Band.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax