Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gala Voluntarilor a prelungit termenul de înscriere până în 21 noiembrie. Vezi secțiunile și premiile

Publicat

Termenul limită pentru înscrierile la Gala Voluntarilor s-a prelungit până în data de 21 noiembrie, ora. 14.oo. Organizatorii așteaptă în continuare nominalizări la 13 secțiuni – 8 pentru voluntari, 4 pentru proiecte de voluntariat și una pentru coordonatorul de voluntari. Premiile puse la bătaie de organizatori constau în schimburi de experiență și participări la cursuri de formare.

„Având în vedere faptul că mai multe asociații de prestigiu din județul Alba au derulat în această perioadă activități ce le-au solicitat în totalitate atenția și resursele, precum și faptul că la mai multe categorii sunt nominalizați doar câte un voluntar sau nici unul (domeniul social + activism civic şi drepturile omului), Centrul Judeţean de Voluntariat Alba dă curs solicitărilor venite din partea mai multor organizații și propune extinderea perioadei de nominalizare cu trei zile, până în data de 21 noiembrie 2012, ora 14.00. În acest timp se mai pot primi nominalizări din partea voluntarilor, asociațiilor, instituțiilor publice și companiilor, precum și modificări şi completări din partea asociațiilor înscrise deja”, au transmis reprezentanții Centrului Judetean de Voluntariat Alba.

Premiul I constă într-un schimb de experiență în Bremen (Germania) timp de 10 zile, premiul II îl reprezintă participarea la un curs de trei zile pe „Comunicare”, ce se va desfășura la Arieșeni, iar premiul III – un curs intensiv de o zi cu tema „Public Speaking”, ce se va desfășura la Ampoița.

Proiectul se adresează voluntarilor, ONG-urilor, instituțiilor publice, dar și companiilor care au voluntari, respectiv proiecte de voluntariat.

Nominalizările se trimit pe adresa cjvalba@gmail.com, iar formularele de candidatură pot fi găsite pe www.cjvalba.ro, urmând ca în perioada 19-30 noiembrie societatea civilă să-și voteze online preferații.

Vedeți AICI la ce categorii vă puteți înscrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax