Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Alex Velea a distrat peste 400 de albaiulieni în Stage Club. ”YouthNight”, un nou succes al Fundației Comunitare Alba

Publicat

Peste 400 de albaiulieni de toate vârstele au început week-end-ul în forță alături de cel mai mare club din Alba Iulia: Stage. La invitaţia Fundației Comunitare, prin programul YouthBank, tinerii au putut să se distreze la ”YouthNight”.  Petrecăreții au avut parte de o surpriză: Alex Velea a concertat live.

Îndrăgitul artist nu a venit singur, ci însoțit de patru animatori (două fete și doi băieți), care au avut grijă și ei să impresioneze publicul prezent. Melodiile artistului, dar și alte piese au făcut deliciul celor prezenți.

Apogeul serii a fost atins în momentul în care Alex Velea a cântat melodiile ”Dragoste la prima vedere”, ”Yamasha” sau ”Dacă dragostea dispare”. După aproximativ o oră pe scenă, Alex Velea s-a despărțit de fanii săi, însă seara a continuat alături de noul MC al clubului, Tudor Man, însoțit de DJ Midget și Mortpheus.

La finalul concertului, Alex Velea s-a fotografiat cu fanii săi, în Stage Club.

FOTO: Cătălin Crăciun

[nggallery id=139]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax