Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Fundaţia Comunitară Alba a înotat pentru continuarea programului YouthBank

Publicat

Reprezentanţii Fundației Comunitară Alba, prin programul YouthBank, s-au deplasat sâmbătă, la București, pentru a participa la Swimathonul București 2010. Evenimentul a avut loc în Complexul „Lia Manoliu” și a avut rolul de a strânge fonduri pentru programul YouthBank. Echipa YouthBank (YB) Alba a fost reprezentată, la București, de patru persoane: Andrei Bregar (coordonator YB, Alba), Vasile Maier (înotător voluntar), Alexandru Stanciu (membru YB, Alba) și reporterul Alba24.ro, Cătălin Crăciun (înotător voluntar). Toți cei patru au înotat și s-au implicat activ, pentru a strânge bani.

Chiar dacă nu a fost un concurs, echipa albaiuliană s-a clasat pe locul doi în ceea ce priveşte numărul de ture de bazin efectuate de cei 64 de înotători. Dintre acestea, 54 de ture au fost efectuate de Vasile Maier – cel mai bun înotător de la Swimathon 2010, câte patru de către Andrei Bregar și Cătălin Crăciun, în vreme ce Alexandru Stanciu a înotat două ture de bazin. ”Fondurile strânse vor susține continuarea programului YouthBank Alba în anul doi. Prin programul YouthBank, au fost finanțate, anul trecut, nouă proiecte dintre cele 27 depuse. Suma totală dată de YouthBank a fost de 12 300, iar valoarea totală a proiectului a fost de peste 25.000 de lei”, a declarat Andrei Bregar, coordonator YouthBank Alba.

[nggallery id=24]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax