Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P) GALERIE FOTO: Peste 600 de petrecăreţi la marea deschidere a Stage Club. O seară de excepţie cu Akcent, DJ şi animatoare fierbinţi

Publicat

Cel mai nou și mai cochet club din Alba Iulia, „Stage”, a fost inaugurat vineri seara, în jurul orei 22.00 şi a oferit petrecăreţilor şansa de a redescoperi distracţia în Alba Iulia. Peste 600 de albaiulieni s-au înghesuit pentru a vedea noua bijuterie a vieţii de noapte.

Cadoul organizatorilor pentru noii clienţi a fost câte o sticlă de şampanie „Jidvei”, savurată alături de prieteni, în cea mai selectă locaţie din oraş, iar cei prezenţi nu au regretat faptul că au ales să-şi petreacă începutul de week-end în Clubul „Stage”. Sexi-reprezentantele „Heineken” au oferit, tuturor celor care au savurat o bere rece, memory stick-uri şi căşti, în timp ce trupele de mixte de animatori au încălzit atmosfera, în preambulul concertului Akcent.

Îndrăgiţii interpreţi au fost întâmpinaţi de public cu aplauze, iar hiturile Akcent au fost fredonate cu voce tare, de sutele de petrecăreţi. Serile marca „Stage” vor continua în fiecare săptămână, când albaiulienii vor fi invitaţi să se alăture şi altor DJ şi trupe care vor concerta live la Alba Iulia.

Petrecerea s-a încheiat dimineaţa, în jurul orei 4.00. Albaiulienii s-au declarat impresionaţi de atmosfera şi amenajarea din Club „Stage”, fiind convinşi că vor reveni şi a doua oară. Vă prezentăm o galerie foto de la marea deschidere „Stage Club”:



Flavia NICOLAE,
Cătălin CRĂCIUN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax