Connect with us
Publicitate

LIFESTYLE

GALERIE FOTO: Stage Club a fost din nou plin, la sfârșit de săptămână

Publicat

Albaiulienii încep să respecte tradiția și să frecventeze în fiecare seară de sâmbătă cel mai nou club din Alba Iulia. Oameni de toate vârstele au luat parte la o seară de distracție maximă alături de organizatori. Chiar dacă nu a fost un eveniment special, petrecăreții au ales atmosfera „hot” din Stage Club.

Stage Club continuă seria petrecerilor, dar și ofertele pentru clienți, astfel că această săptămână  a fost dedicată fetelor care au fost fotografiate pentru concursul „Stage VIP”. Fata cu cele mai multe like-uri pe Facebook va primi un card de client VIP, care îi va asigura accesul gratuit în club, timp de șase luni.

Săptămâna viitoare va fi la fel de încărcată, iar surprizele sunt majoritatea pentru reprezentantele sexului frumos, care vor fi și sărbătoritele zilei de 8 Martie. Cadoul din partea Stage Club va veni pe 9 martie, atunci când Flamingo Boys vor oferi un show de striptease incendiar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax