Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GALERIE FOTO: Colegiul Militar Liceal ”Mihai Viteazul” a câștigat titlul de Miss și Mister YouthBank

Publicat

Spectacol total în Stage Club, organizat de Fundația Comunitară Alba, prin programul YouthBank. Este vorba de finala ”Star on Stage”, eveniment în cadrul căreia s-au întrecut patru licee din Alba Iulia, iar premiul cel mare a fost adjudecat de Colegiul Militar Liceal ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, prin reprezentanții Ioana Bogdan și Radu Ghișoiu.

Pe scenă, cei opt participanți au încercat să facă orice pentru a impresiona membrii juriului, iar spectatorii prezenți și-au încurajat frenetic liceul favorit. Fondul sonor a fost dominat de Colegiul Militar Liceal ”Mihai Viteazul”, tinerii scandând mereu încurajări pentru cei doi participanți, dar au avut și un comportament ostil față de celelalte trei licee.

Evenimentul a făcut parte din campania de strângere de fonduri pentru programul YouthBank. Chiar și așa, organizatorii nu au uitat de premii, iar suma premiilor oferite pentru cele patru perechi a fost de 2.500 de lei, bani ajunși direct la participanți.

Pentru a câștiga titlul, bobocii prezenți pe scenă au trecut prin patru probe de foc: prezentare, dans, proba-surpriză (moment în cadrul căruia fiecare participant a trebuit să dovedească cunoștințele despre partenerul său) şi ”Frumoasa și bestia”. În cadrul ultimei încercări, cele patru perechi au trebuit să prezinte povestea „Frumoasa și bestia”, în viziunea lor.

Colegiul Militar Liceal ”Mihai Viteazul” s-a clasat pe primul loc, iar locul secund a fost ocupat de Miruna Bianu și Cristian Alexievici de la Liceul de Muzică și Arte Plastice, urmați pe podium de Cezara Bulac și Darius Didă de la Colegiul Național ”Horia, Cloșca și Crișan”. Mențiunea a fost obținută de Rareș Ciugudean și Mădălina Pitic de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop-Marțian”.

Realmodels – body-painting incitant

Pentru ca toți participanții să fie mulțumiți, organizatorii au pregătit un spectacol care le-a avut în rol principal pe fetele de la Realmodels. Acestea au defilat, pictate de Cotuna Meda (Ardeleanul FM), în ținute provocatoare.

FOTO: Cătălin Crăciun

VIDEO: Cosmin Nistor


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. a

    sâmbătă, 03.03.2012 at 07:34

    ma bucur ca cei de la economic au luat mentiune , nici macar nu meritau in finala;-j

  2. jerry

    sâmbătă, 03.03.2012 at 09:00

    🙂 totusi eu as zice sa te mai gandesti odata 🙂

  3. hhh

    sâmbătă, 03.03.2012 at 11:15

    nu sunt toate pozele 🙁

  4. sunny day

    duminică, 04.03.2012 at 14:37

    vai de capu lor :)) au scapat si cei de la Liceul Militar in Stage si deja s-au comportat ca animalele :-j

    • RAIN

      duminică, 04.03.2012 at 19:39

      Elevii de la liceul militar si-au sustinut colegii pana la capat, daca cei din celelalte trei licee nu au binevoit sa o faca nu inteleg de ce fac acum acuzații!

    • nuconteaza

      duminică, 11.03.2012 at 10:54

      auzi mai…nu mai vb k nu’i cunosti pe baieti:)….sunt put si simplu uniti:) si intotdeauna gata sa castige:P faptul k au acoperit sala cu aclamatii si aplauze nu inseamna k au facut k animalele:) stiu sa se comporte mai bine dekt multi dintre cei civili:P

  5. ioana

    duminică, 04.03.2012 at 20:11

    HCC-ul nu merita nimic .

  6. stefan

    luni, 05.03.2012 at 20:00

    manechinele „au defilat in TINUTE PROVOCATOARE” :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax