Connect with us
Publicitate

POLITICA

Geoană dă în judecată Guvernul pentru Legea Educaţiei

Publicat

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, susţine că va sesiza Curtea Constituţională referitor la decizia Guvernului de a retrage Legea Educaţiei din Parlament şi intenţia de a-şi asuma răspunderea pentru aceasta. În opinia lui Geoană, acest act generează un conflict juridic de ordin constituţional, reclamându-l ca un „gest arbitrar” din partea Guvernului Boc. De asemenea, Geoană consideră că retragerea Legii Educaţiei din Senat înseamnă, de fapt, desfiinţarea rolului de legiferare a Parlamentului şi ca intenţia Executivului prin această iniţiativă a fost de a implica Opoziţia în capcana dezbaterii a două moţiuni într-un timp foarte scurt.

Reamintim că Guvernul ar urma să-şi asume răspunderea pentru Legea Educaţiei, joi, 28 octombrie, la o zi după ce e fixată votarea în Parlament a moţiunii de cenzură depusă de membrii Opoziţiei, la adresa Executivului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax