Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gheața a băgat în spital zeci de oameni. În doar câteva zile, 20 de internări la Secția de Ortopedie din Alba Iulia

Publicat


communityadv012012-11
Zeci de persoane s-au prezentat în aceste zile la Unitatea de Primiri Urgențe din Alba Iulia cu fracturi, luxații și entorse. În Secția de Ortopedie din cadrul spitalului, de vineri până duminică, au fost internați 20 de pacienți, unii dintre ei fiind răniţi în accidente rutiere.

„Sunt pacienți de toate vârstele. Cei în etate prezintă, în cele mai multe cazuri, fractură de antebraț sau fractură de col femural (şold – n.r.). Sunt însă și multe cazuri de fracturi la copii. La aceștia, cele mai frecvete fracturi sunt cele de cot, antebraț și gleznă.  Am avut și foarte multe victime ale unor accidente rutiere, cauzate de polei. Acestea sunt de obicei cazuri complexe.

Vineri, a fost internat un bărbat de 41 de ani din Alba Iulia, cu multiple fracturi suferite în urma unui accident rutier. Acesta prezenta fractură de umăr, gleznă și cot”, a declarat șeful secției de Ortopedie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, medicul Iuliu Kadar.

Medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia atrag atenția persoanelor vârstnice că este recomandat să petreacă cât mai puțin timp în ger și să urmeze cu strictețe tratamentul prescris de medic, dacă suferă de afecțiuni cronice.  De asemenea, medicii recomandă părinţilor să-şi supravegheze îndeaproape copiiii dacă ies la joacă în zăpadă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax