Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gheorghe Lazea, director interimar la Direcţia Agricolă Alba: „Prioritare sunt cererile agricultorilor, ca să nu sufere din cauza nerezolvării problemelor de la DAJ”

Publicat

Funcţia de director interimar la Direcţia pentru Agricultură a Judeţului (DAJ) Alba a fost preluată, din 9 octombrie, de Gheorghe Lazea, fost şef al Serviciului ISCTV din cadrul instituţiei. Acesta asigură perioada de interimat după demisia directorului Nicolae Budrală, care are ordin de detaşare la Dîmboviţa şi înainte de preluarea funcţiei de către fostul şef al DAJ Olt, Dan Bărăgan, care a contestat în instanţă numirea.

Gheorghe Lazea a preluat interimatul instituţiei prin ordin al Ministrului Agriculturii. Până la această numire, acesta era şeful Inspecţiei de Stat pentru Controlul Tehnic Vitivinicol (ISCTV) din cadrul Direcţiei pentru Agricultură din Alba.

Nicolae Budrală, acum în concediu, spune că încă nu ştie dacă va rămâne în continuare la DAJ Alba. După demisia sa din funcţia de director, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a decis că postul va fi ocupat de  Gheorghe Lazea. Acesta nu este la primul mandat în funcţia de director, fiind pentru a treia oară când ocupă scaunul de la conducere, după perioada 2001-2005 şi martie 2009.

Gheorghe Lazea a declarat pentru Alba24.ro că prioritară în această perioadă este rezolvarea sarcinilor de serviciu la timp, astfel încât „producătorii agricoli să nu sufere din cauza nerezolvării problemelor ce privesc Direcţia Agricolă”.

Despre contextul în care au fost decise schimbările de la conducerea Direcţiei pentru Agricultură Alba puteţi citi mai multe detalii aici.

Sursa foto: recolta.eu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax