Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ghid turistic direct la tine pe telefon. Descoperă Cealaltă Capitală a României cu aplicația e-alba iulia

Publicat

15310422_1258080354251706_492407720_nTuriștii care ajung la Alba Iulia nu vor mai avea nevoie de un ghid turistic pentru a afla cele mai interesante lucruri despre Cealaltă Capitală. Orașul Marii Uniri are acum o aplicația de smart tourism numită e-alba iulia.  Puteți să descarcați gratuit aplicația de pe Google play și în curând va fi lansată și pe pe App Store.

AICI, linkul de descărcare a aplicaţiei.

„Vino în cea mai mare Cetate din România cu Bluetooth-ul pornit și caută toate surprizele din aplicație! Accesul la internet este gratuit, prin hotspoturile Wi-Fi existente în punctele cheie din Cetate. Răsfață-te cu cele mai interesante informații și indicii despre Cetatea Alba Carolina.

Totul din 1 Decembrie, de Ziua Națională! Ne vedem în Cetate!”

Vezi PROGRAMUL de 1 Decembrie la Alba Iulia: Paradă militară, masă populară, concerte și spectacol grandios de artificii, la Festival de România

Cum funcționează?

După ce au aplicația descărcată, utilizatorii primesc alerte pe telefonul mobil despre locurile din Alba Iulia care merită descoperite, folosind tehnologia Bluetooth și transmițători radio (beacons). Conținutul mesajelor diferă în funcție de locația utilizatorului.

Despre proiectul Alba Iulia Smart City

Soluția de comunicare cu cetățenii din Alba Iulia, dar și cu turiștii, prin hotspoturile WI-FI și aplicația e-alba iulia, este parte a proiectului „Alba Iulia Smart City, dezvoltat de Orange România și partenerii săi. Proiectul se va materializa cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri, în 2018.

Vineri, 2 decembrie, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va avea loc, începând cu ora 10.00, conferința de lansare oficială a proiectului pilot „Alba Iulia Smart City 2018”. La eveniment sunt așteptați să participe reprezentanți din partea companiilor interesate de proiect, promotori și vendori de soluții smart, administrații locale, mediul universitar, asociații profesionale, jurnaliști, bloggeri și alți factori interesați de la nivel local, central și internațional.

Evenimentul va avea loc la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, începând cu ora 10.00. în Amfiteatrul A9.

Vezi şi Vineri, 2 decembrie: Conferința de lansare a proiectului pilot „Alba Iulia Smart City 2018”, la Universitatea „1 Decembrie 1918”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax